ITAB Shop Concept är en av Europas främsta leverantörer av butikskoncept, butiksinredningar, kassadiskar, belysning och butiksutrustning. Vi skapar varje dag kundunika, nyckelfärdiga butikskoncept, exklusiva, varumärkesbyggande miljöer och shop in shop-koncept samt effektiva apotek. ITAB har cirka 3 600 anställda och hade 2017 en årsomsättning på 6 381 Mkr. Bolagets B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. ITAB Shop Concept Nässjö ingår i ITAB-koncernen och har cirka 100 anställda. ITAB som koncern erbjuder goda karriärmöjligheter på en internationell marknad och eftersträvar mångfald och jämställdhet.

Supply Chain Manager

Vill du arbeta i en spännande entreprenörsdriven miljö? Triggas du av att arbeta internationellt och drivs av förändring? ITAB Shop Concept i Nässjö söker nu en engagerad person som är redo för sitt nästa kliv i karriären.

Vi söker en marknadsinriktad Supply Chain Manager som vill fortsätta att driva utvecklingen av försörjningskedjan från leverantör till slutkund. ITAB Shop Concept arbetar med ett brett produktsortiment där framgången är starkt beroende av både funktionalitet och design. En stor del av utmaningen är därför att skapa ett effektivt produktflöde i en verksamhet där stora delar av produktionen är kundorderstyrd.

Du får ansvar för hela försörjningskedjan inklusive inköp, produktion och transporter med totalt ca 70 medarbetare. Tyngdpunkten i arbetet kommer att vara att tillsammans med dina medarbetare arbeta marknadsorienterat för att utveckla Supply Chain flöden för att säkerställa leveransprecision och kvalitet. Vi söker dig som har god erfarenhet från ledning, är marknadsorienterad samtidigt som du har arbetat nära produktion och flöden. Vi tror att du har en utbildningsbakgrund på högskolenivå och är en god och engagerad ledare. Det är också viktigt att du har förståelse för helheten i ett företag och kan kombinera strategiskt tänkande med ett operativt intresse. Du rapporterar direkt till VD och ingår i ledningsgrupp.

Vi erbjuder en tjänst i ett lönsamt och expansivt företag där din insats blir en viktig del av bolagets fortsatta framgång. För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Jeanette Boström på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.