Theofils är ett begrepp i beslagsbranschen sedan 1922. Theofils är en av de ledande leverantörerna av beslag och elverktyg till köks-, badrums- och kontorsmöbler samt inredningsindustrin. Huvudkontoret finns i Jönköping och företaget har yrkesbutiker i Stockholm, Malmö och Jönköping för sina proffskunder. Antalet anställda är totalt ca 45 och företaget omsätter 180 miljoner kronor. Läs mer på www.theofils.se

Butikschef

Har du ett genuint teknikintresse och de verktyg som krävs för att driva och utveckla en butik med ett av branschens bredaste sortiment inom beslag, elverktyg och maskiner? Då kan du bli Theofils nya Butikschef i Stockholm!

Med ett brinnande intresse driver du vår butik i Årsta framåt mot en fortsatt positiv tillväxt. Du har ett övergripande ansvar för butiken och den dagliga driften. Tjänsten innebär tydligt säljfokus där du aktivt befäster och utvecklar vår affärsidé att leverera våra proffsprodukter, med fokus på beslag, elverktyg och maskiner. Tillsammans med din personal deltar du aktivt i det dagliga säljarbetet och genom ditt ledarskap får medarbetarna möjlighet att utvecklas där ni tillsammans som team når framgång. Du har personalansvar för sex erfarna medarbetare och du rapporterar direkt till koncernens VD.

För att framgångsrikt ta dig an rollen som butikschef har du erfarenhet av teknisk försäljning, gärna från yrkesbutik i närliggande bransch tillsammans med några års ledarerfarenhet. Du har ett holistiskt synsätt och du tycker det är KUL att leda och utveckla din verksamhet och ditt team mot uppsatta mål. Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift.

Som person är du målfokuserad, prestigelös och kommunikativ och ditt ledarskap genomsyras av engagemang och säljfokus. Förmåga att organisera och administrera är en självklarhet för dig. Du har en mycket god förståelse avseende koppling affär och ekonomi samt ser med enkelhet komplexa affärssammanhang. Rollen som butikschef innebär frihet under ansvar vilket förutsätter att du har lätt för att organisera och strukturera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Ett kvalificerat och utvecklande arbete med stora möjligheter att påverka och forma din egen roll där du tillsammans med medarbetare och ledning påverkar och formar koncernens framtid. Tar du chansen?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Cajtoft och Annika Quennerstedt på 036- 330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida genom att registrera din CV och koppla din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.