Stora Enso Packaging Solutions Stora Enso är den globala nytänkaren inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vi tänker alltid i nya banor och skapar nytt för att kunna erbjuda våra kunder innovativa lösningar baserade på förnybara material. Vi har verksamhet på alla kontinenter med fokus på att utnyttja förnyelsebara material och värdeskapande genom massa, papper, förpackning och trä. Stora Enso omsätter 10 MRD EUR och har cirka 30 000 anställda i 35 länder. Stora Enso är börsnoterat i Stockholm och Helsingfors. Stora Enso Packaging Solutions, en del av Stora Enso, tillverkar smarta och helt förnyelsebara förpackningar i wellpapp och har enheter i Jönköping, Vikingstad och Skene.

Projektsäljare - Packaging Automation

Är du en relationsskapande och nytänkande säljare som vill bidra till en renare värld genom automatiserade och smarta förpackningslösningar? Då kan du vara vår nya projektsäljare.

Stora Enso är i omvandling till ett tillväxtföretag inom förnybara material. Genom skräddarsydda lösningar hjälper vi våra kunder att optimera sina resultat, minska totalkostnaden och öka försäljningen.

Som Projektsäljare hos oss är du en viktig länk i ett sammansvetsat team som erbjuder förpackningsmaskiner, förpackningslösningar och konsulttjänster mot befintliga och potentiella kunder. Du upprättar kalkyler och offerter för projekt, utformar presentationsmaterial för kund, driver förhandlingar och upprättar avtal. Du arbetar hela tiden med fokus på att Stora Enso Packaging AB får vara med i totala förpackningsprojekt där både emballage och förpackningsmaskiner ingår och du driver affären i nära samverkan med leverantör av maskinutrustning och övriga kollegor inom försäljningsorganisationen. Du kommer ingå i ett team om ytterligare en projektsäljare samt två projektingenjörer och du rapporterar till Försäljningschef Automation Packaging. Placering för tjänsten är vid vår fabrik i Jönköping.

Vi tror tjänsten passar dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik, industriell ekonomi eller marknad/försäljning som en grund att stå på. Du har god erfarenhet av B2B försäljning där du ansvarar för hela säljprocessen och där du erbjuder tekniskt avancerade lösningar/produkter. Du är bekväm i förhandlingssituationer och drivs av skapa affärsupplägg som främjar långsiktig lönsamhet för såväl Stora Enso Packaging som för kunden.

Vi vill jobba med dig som är teamorienterad, lösningsfokuserad som har ett stort intresse för teknik – och materialutveckling. Vi erbjuder ett utvecklingsinriktat arbete där du får sälja premiumlösningar i ett fokuserat och nytänkande bolag. Tar du chansen?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Anna Josefsson på tel: 036-3300900. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt.