Troax Group startades 1955 i småländska Hillerstorp och är idag den ledande globala leverantören av områdesskydd för inomhusanvändning inom marknadsområdena Maskinskydd, Lager samt Förråd. Troax mission är att utveckla högkvalitativa och innovativa säkerhetslösningar som skyddar människor, egendom och processer. Troax har utvecklats till en framgångsrik börsnoterad internationell koncern med en stark säljstyrka samt effektiv logistikfunktion, vilket möjliggör lokal närvaro och korta leveranstider i snart 40 länder. Antalet anställda är idag ca 690 medarbetare. Huvudkontoret är beläget i Hillerstorp. Läs mer om oss och vår fantastiska resa på www.troax.com

Löne - & HR-Specialist

Brinner du för HR-frågor och är en fena på att administrera löner? Vill du jobba i en varierande och verksamhetsnära roll?

Som Löne - & HR-Specialist hos oss på TROAX erbjuds du en stimulerande variation i det dagliga HR-arbetet, där du i ett nära samarbete med HR-Chefen stödjer och coachar chefer i HR-relaterade frågor som bemanning, rekrytering, rehabilitering, arbetsrätt och lönefrågor. Ett självständigt arbete med löneadministrationen kommer att vara ett av dina huvudsakliga ansvarsområden. Vidare kommer du få möjligheten att vara delaktig i implementeringen av övergripande HR-processer, policys och verktyg inom enheten. Din placeringsort är Hillerstorp och du rapporterar till vår HR-Chef.

Vi letar efter dig som med fördel har en högskoleutbildning eller KY-utbildning inom HR och/eller löneadministration. Vi blir extra glada om du även har hunnit med din första yrkesroll inom lönehantering eller operativt HR-arbete. Har du på något sätt erfarenhet från industriföretag och vet att du trivs i den miljön är det en klar fördel.

Som person är du engagerad och grundstabil med ett metodiskt förhållningssätt. Du har förmågan att arbeta konsultativt och skapa struktur i en händelserik miljö där du kommer att hantera flera parallella HR-frågor. Prestigelöshet och hög integritet sätter vi också stort värde på i denna roll. Vi lägger därmed stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, www.nyposition.se, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.