Batteripoolen representerar flera av världens ledande tillverkare av batterier och strömförsörjningsprodukter. Vi fungerar som deras sälj, marknads och logistikfunktion på den svenska marknaden. Vi har haft en stark tillväxt de senaste åren tack vare vår unika produktbredd och höga kompetens inom vårt segment. Batteripoolen är en del av börsnoterade OEM International. Läs mer om oss på www.batteripoolen.se.

Distriktssäljare

Är du en vinnarskalle och trivs i en säljande roll? Då kan vi ha den perfekta utmaningen för dig!

Batteripoolen söker just nu en engagerad säljare med distriktsansvar. Vi är inne i en expansiv fas och ser en väldigt stark utveckling inom industri- och startbatterier. Vill du följa med i utvecklingen?

I rollen som distriktssäljare hos oss på Batteripoolen arbetar du dagligen med stimulerande försäljningsarbete där du skapar nya affärer såväl som vårdar befintliga. Självständigt planerar, genomför och följer du upp dina projekt som består av långsiktigt och strategiskt arbete av att boka och genomföra kundbesök, sluta avtal, dokumentera säljprocessen och ge teknisk rådgivning till kunder. Du blir en del av ett team på 14 medarbetare i en utvecklande miljö och du rapporterar till säljledare. Placeringsort för tjänsten är Tranås.

Vi letar efter dig med stark drivkraft och vilja att utvecklas. Du har en enkelhet för teknik och lösningsinriktad försäljning. Och allra viktigast – tycker det är kul. Målfokus, engagemang och nyfikenhet är viktiga egenskaper för tjänsten. Erfarenhet av försäljning, kunskap inom el eller teknik är meriterande. Du har datavana och navigerar med enkelhet i Office-paketet, kunskaper i Excel är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten innebär ca 80 resdagar samt 25-30 övernattningar/år. God engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav.

Vill du bli vår nästa lagspelare i en stor koncern och med stora utvecklingsmöjligheter?

Då är du välkommen till ett företag som präglas av en positiv anda där du som är social, målmedveten och tävlingsinriktad kommer att trivas!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström på 0140-300 25. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.