Nordic Waterproofing är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktprodukter och tillhörande tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader och infrastrukturer. Vi når våra kunder genom välkända varumärken, som AL-Katot, Hetag Tagmaterialer, Kerabit, KerabitPro, Mataki, Nortett, Phønix Tag Materialer, SealEco, Taasinge Elementer, Trebolit och Veg Tech. Koncernens produktion av bitumen- och EPDM-produkter sker i Danmark, Finland och Sverige. Koncernens omsättning 2017 uppgick till 2,2 miljarder SEK, har fler än 830 anställda och verksamhet i nio länder. Nordic Waterproofing Holding A/S är sedan den 10 juni 2016 noterat i segmentet midcap på Nasdaq Stockholm, under kortnamn NWG.

HR-Chef

Brinner du för HR-frågor och vill arbeta verksamhetsnära i en koncern i tillväxt och som kontinuerligt utvecklas?

Som HR-ansvarig hos oss på Nordic Waterproofing har du en central roll i vår svenska organisation där du blir ett viktigt stöd för chefer och kollegor i HR-relaterade frågor för våra svenska verksamheter. Du kommer arbeta brett och verksamhetsnära med hela spannet inom HR, vilket innefattar både rekrytering, kompetensutveckling, förhandlingar och arbetsmiljö. Du ansvarar även för att upprätthålla och förbättra våra HR-relaterade rutiner och instruktioner.Din placeringsort blir på vår enhet SealEco i Värnamo och du rapporterar till våra svenska bolags gemensamma ekonomichef.

Tjänsten innebär en stor del resande främst till våra bolag som är belägna i Helsingborg, Höganäs och Vislanda.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en bred HR-roll, som har gett dig tryggheten att självständigt växla mellan olika HR-frågor. Har du en PA-utbildning i grunden är det meriterande. Då vi är en internationell koncern är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Som person är du engagerad, affärsorienterad och handlingskraftig och stimuleras av att driva och utveckla HR-funktionen. Du trivs i en händelserik miljö, där du har förmågan att skapa struktur och välfungerande dokumentation även när tempot blir högt. Ditt samarbete med andra funktioner kännetecknas av en tydlig, kommunikativ och konsultativ approach med en hög integritet. Du har förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv med ständig fokus på målet och med kollegorna i fokus. Du arbetar proaktivt vilket gör att du kan hantera utmaningar på både kort och lång sikt samtidigt. Du är jordnära och din positiva inställning sprider glädje och engagemang runt omkring dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av befattningshavare i ledande position och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson eller Helen Einarsson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.