Stora Enso Packaging Solutions Stora Enso är den globala nytänkaren inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vi tänker alltid i nya banor och skapar nytt för att kunna erbjuda våra kunder innovativa lösningar baserade på förnybara material. Vi har verksamhet på alla kontinenter med fokus på att utnyttja förnyelsebara material och värdeskapande genom massa, papper, förpackning och trä. Stora Enso omsätter 10 MRD EUR och har cirka 30 000 anställda i 35 länder. Stora Enso är börsnoterat i Stockholm och Helsingfors. Stora Enso Packaging Solutions, en del av Stora Enso, tillverkar smarta och helt förnyelsebara förpackningar i wellpapp och har enheter i Jönköping, Vikingstad och Skene.

Säljare

Vill du sälja kundunika förpackningslösningar mot en tydligt identifierad målgrupp? Motiveras du av att jobba i kundteam där du tillsammans med kollegor inom olika specialistfunktioner arbetar målmedvetet och långsiktigt med varje kund? Vi söker nu ytterligare en säljare till vårt team i Stockholm.

Stora Enso är i omvandling till ett tillväxtföretag inom förnybara material. Ett starkt kundfokus och nya innovationsmetoder är avgörande i vår omvandlingsstrategi. Genom smarta och miljövänliga förpackningslösningar hjälper vi våra kunder att optimera sina resultat, minska totalkostnaden och öka försäljningen.

Som säljare hos oss kan du se fram emot omväxlande dagar där inget kundcase är det andra likt. För att kunna bistå våra kunder på bästa sätt sätter vi samman ett noga utvalt team för varje kund där representant för sälj, innesälj och förpackningsdesign oftast är kärnan i gruppen. Ditt ansvar i teamet blir att driva försäljningen mot nya kunder och befintliga kunder i Mälardalen, Södermanland och Uppsala län.

Vi tror tjänsten passar dig med några års erfarenhet av teknisk försäljning och som är van vid att föra en affärsdialog på kvalificerad nivå med B2B kunder. För lönsamma och långsiktiga affärer krävs det inte bara säljdriv och en väl genomförd behovsanalys. Du behöver också ha förståelse för tillverknings – och logistikprocesser och veta vilka faktorer som skapar kundvärde och skyddar affären.

Vi vill jobba med dig som med lösningsfokus, struktur och uthållighet når goda resultat. Dina kollegor kommer uppskatta dig för att du tar ansvar, är noga med att kommunicera viktig kundinformation och för att du är en god lagspelare.

Som säljare på Stora Enso Packaging Solutions bidrar du i allra högsta grad till en mer hållbar värld. Vi tror att allt som idag tillverkas av fossilbaserade material kan tillverkas av ett träd imorgon. Håller du med oss?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson eller Maria Svensson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.