Strömsholmen AB utvecklar, tillverkar och marknadsför gasfjädrar och gashydrauliska system för pressverktyg och tunga terränggående fordon. Vi har utvecklat och förfinat denna teknik sedan 1983 och är sedan många år världsledande med en export på 95 procent. Strömsholmen AB grundades redan år 1876 och i 143 år har vi utgått från småländska Tranås, mitt mellan Jönköping och Linköping. Företaget ingår som en självständig del i Barnes Group Inc (NYSE:B) i USA. Vi har 700 anställda i 12 länder med egen tillverkning och montering i Sverige och Nordamerika, samt distributörer i 60 länder. Läs gärna mer på www.kaller.com

Controller

Vårt team växer och vi söker nu en stjärna inom ekonomi som vill följa med på vår resa.

Strömsholmen är en internationell växande koncern med en teknik i framkant. Som controller hos oss jobbar du bland annat med lönsamhetsanalyser, ta fram prognoser och budget, lageravstämningar och intern månadsrapportering. Du kommer även fungera som ett operativt stöd till verksamheten med analyser, kalkyler, investeringsbedömningar och andra typer av beslutsunderlag för att medverka till företagets framgång. Vi har enheter världen över, därmed kan du även få chansen att arbeta med projekt utanför Sverige. Du rapporterar till Finance Director och placering för tjänsten är Tranås.

Vi vill gärna jobba med dig som är utbildad civilekonom och har med fördel några års erfarenhet från en controllerinriktad roll i tillverkande bolag. Väl utvecklad analysförmåga, struktur och vilja att utveckla är egenskaper som gör dig framgångsrik i ditt arbete. Du är riktigt vass på Excel och är van vid att arbeta i flera olika ekonomi- och rapporteringssystem. Då vi är en internationell koncern behöver du behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du är en organiserad person med god förståelse avseende koppling mellan affär och ekonomi samtidigt som du snabbt skapar dig en bild av komplexa affärssammanhang. Tydlig kommunikation och samarbetsförmåga är givna egenskaper hos dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen in i vår expansiva och spännande fas – vi behöver dig som inspireras av förändring och har en flexibilitet i såväl arbetssätt som inställning! Hos oss på Strömsholmen blir du en del av ett stabilt och framgångsrikt bolag med en välkomnande och öppen arbetsmiljö. Är du vår nästa stjärna?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Jeanette Boström på 036- 330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.