Strömsholmen AB utvecklar, tillverkar och marknadsför gasfjädrar och gashydrauliska system för pressverktyg och tunga terränggående fordon. Vi har utvecklat och förfinat denna teknik sedan 1983 och är sedan många år världsledande med en export på 95 procent. Strömsholmen AB grundades redan år 1876 och i 143 år har vi utgått från småländska Tranås, mitt mellan Jönköping och Linköping. Företaget ingår som en självständig del i Barnes Group Inc (NYSE:B) i USA. Vi har 700 anställda i 12 länder med egen tillverkning och montering i Sverige och Nordamerika, samt distributörer i 60 länder. Läs gärna mer på www.kaller.com

Ekonomiassistent

Tycker du det är kul med siffror? Är du också noggrann och strukturerad? Vårt team på Strömsholmen växer och vi söker nu en ekonomiassistent som vill följa med på vår resa!

Som ekonomiassistent hos oss ansvarar du för all hantering av leverantörsfakturor. Du är vår kontaktperson mot leverantörer, supportar övriga medarbetare i frågor gällande leverantörsfakturor samt ansvarar för att inkommande fakturor kommer in i vårt affärssystem. Du är vår super- user angående vår systemlösning för fakturahantering Ephesoft/ADC. Vid behov stöttar du även dina kollegor med olika arbetsuppgifter som delar av vecko- och månadsrapporter samt diverse avstämningar inom ekonomifunktionen.

Vi söker dig som gärna har relevant utbildning inom området och något års erfarenhet av administrativt arbete. Tjänsten passar dig som trivs i en roll med struktur och stort eget ansvar samt att känna ett ägandeskap kring dina arbetsuppgifter. Du utför dina uppgifter med hög noggrannhet och är en van användare av Office-paketet. Då vi ingår i en internationell koncern är det viktigt att svenska och engelska behärskas i såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Välkommen in i vår expansiva och spännande fas – hos oss på Strömsholmen blir du en del av ett stabilt och framgångsrikt bolag med en välkomnande och öppen arbetsmiljö. Vill du följa med på resan?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av specialister och ledande befattningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Lydia Karlsson 036- 330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrera ditt CV och koppla din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.