Euroform är en högteknologisk utvecklare och producent av plast system och komponenter till Europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av tunga fordon och entreprenadmaskiner, det helägda dotterbolaget Euroform MediPharm AB verkar inom läkemedels- och medicintekniskindustrin. Euroform omsätter ca 550 miljoner kronor med ca 250 medarbetare och är under expansion. Vår målsättning är att bli ett av de ledande företagen inom våra segment i norra Europa. Vår verksamhet finns i två fabriker i Tranås samt ett helägt dotterbolag i Motala. Vår vision är att vara en ansvarstagandeorganisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer.

Continuous Improvement Manager

Drivs du av att kartlägga, analysera och effektivisera processer? Har du en gedigen kunskap inom tillverkande industri och mycket god erfarenhet av att coacha och utbilda medarbetare i arbete med ständiga förbättringar. Då kan tjänsten som CI Manager vara din nästa utmaning.

Som CI Manager ansvarar du för att driva och samordna arbetet med ständiga förbättringar i våra produktionsenheter. I din roll så kommer du verka som en specialist inom ständiga förbättringar samt som påverkare och utbildare internt. I tät samverkan med produktionsledningen analyserar du produktionsdata och tar fram kalkyler och förslag på framtida aktiviteter och investeringar. Du koordinerar, följer upp och utvärderar olika insatser och deltar i projekt. Du gör löpande rapportering av resultat och progress till företagsledning. Ditt arbete inleds i projektform där du rapporterar till projektägare, för att sedan övergå till att ingå i linjen.

Vi söker dig som har en teoretisk grund att stå på och som är väl insatt de filosofier och metoder som är kopplade till arbete med ständiga förbättringar (LEAN, TPM, 5 S, Six Sigma, SMED etc.) Du har flera års praktisk erfarenhet av att driva förbättringsprojekt av mer omfattande karaktär och vet vad som krävs både av dig själv och av resten av organisationen för att nå framgång.

Som person så har du lätt för att sätta dig in i hur en verksamhet fungerar och du identifierar snabbt vilka faktorer och strukturer som påverkar ett resultat. Du har modet att våga utmana befintliga metoder och arbetssätt hos såväl ledning och kollegor på samma nivå som hos operatörerna i produktionen. Du bygger dina argument på tydlig fakta och tycker om att analysera statistik som rör både effektivitet och ekonomiskt utfall. Du kommer att uppskattas i organisationen för din prestigelöshet och för att du på ett enkelt och tydligt sätt kan förklara fördelar med ett visst arbetssätt med hänsyn till varje medarbetarens förutsättningar. Du kan balansera mellan att vara tålmodig och pådrivande och hanterar motstånd på ett konstruktivt sätt. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten som CI Manager är ny i organisationen och med det så följer både möjligheter och utmaningar. Fokus på ständiga förbättringar är starkt prioriterat i företaget och din arbetsinsats har stor betydelse för organisationens fortsatta framgång. Vill du bli en av oss?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström eller Maria Svensson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.