Stora Enso Packaging Solutions Stora Enso är den globala nytänkaren inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vi tänker alltid i nya banor och skapar nytt för att kunna erbjuda våra kunder innovativa lösningar baserade på förnybara material. Vi har verksamhet på alla kontinenter med fokus på att utnyttja förnyelsebara material och värdeskapande genom massa, papper, förpackning och trä. Stora Enso omsätter 10 MRD EUR och har cirka 30 000 anställda i 35 länder. Stora Enso är börsnoterat i Stockholm och Helsingfors. Stora Enso Packaging Solutions, en del av Stora Enso, tillverkar smarta och helt förnyelsebara förpackningar i wellpapp och har enheter i Jönköping, Vikingstad och Skene.

Fabrikschef

Är du en trygg och tydlig ledare som med handlingskraft och energi vill ta ett helhetsgrepp om vår fabrik i Jönköping. Då kan du vara den Fabrikschef vi söker.

På Stora Enso Packaging är vi övertygade om att allt som idag tillverkas av fossilbaserade material kan tillverkas av ett träd imorgon. I våra fabriker tillverkar vi förnybara förpackningslösningar som används av ledande konverterare, varumärkesägare och detaljister inom en mängd olika branscher.

Som Fabrikschef blir det din uppgift att ta oss till nästa nivå och med mod, energi och handlingskraft arbeta för en positiv företagskultur med starkt resultatfokus. Med ca 180 medarbetare är vår fabrik i Jönköping den största tillverkande enheten i Sverige inom divisionen Packaging Solutions. Tillverkningsprocessen är komplex och produktivitetsfrämjande projekt av varierande storlek pågår ständigt. I din roll har du totalansvar för produktivitet, säkerhet, teknik, och kvalitet. Du säkerställer att strategiarbetet för fabrikens utveckling är i linje med koncernens målsättningar och leder det dagliga arbetet med stöd från sju direktrapporterande chefer. Du ingår i ledningsgruppen för Packaging Solutions Sverige och rapporterar till Operations Director.

Vi söker dig med relevant utbildning, gärna med inriktning mot teknik, produktion och/eller industriell ekonomi. Du har flerårig erfarenhet från en roll där betydande ansvar för resultat, personal, förändringsarbete och teknik har varit den röda tråden. Ditt ledarskap kännetecknas av att du är synlig, tydlig och kommunikativ. Du är mån om att vara väl insatt i samtliga delar av verksamheten och ser det som en av dina viktigaste uppgifter att ge förutsättningar för ett gott samarbete mellan olika funktioner och avdelningar inom din enhet.

Vi erbjuder en tjänst där du bidrar till att forma en hållbar framtid. Tjänsten som Fabrikschef passar dig som motiveras av att jobba både på operativ och strategisk nivå och drivs av insikten att det är människor som styr maskiner och på det sättet skapar resultat.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast möjligt.