Osborn International AB , beläget i Huskvarna, ingår i den världsomspännande koncernen Jason Incorporated. Jason koncernen är USA baserad. Företaget Osborn utvecklar, tillverkar och marknadsför högkvalitetsborstar, slip- och poleringsmaterial för industriellt bruk. Företaget jobbar internationellt, har ca 25 anställda och omsätter ca 80 miljoner kronor. För mer info www.osborn.se

Kvalificerad Redovisningsekonom

Är du en skicklig ekonom och trivs som allra bäst i en ansvarstagande roll? Då kan vi ha jobbet för dig!

Kvalificerad Redovisningsekonom hos Osborn International är en roll där du får chansen att ansvara för företagets löpande redovisning, delta i upprättande av månads- och årsbokslut samt ha Intercompany-avstämningar med Osborns internationella systerbolag. Kundreskontra, skattedeklaration, intrastatrapportering och periodisk sammanställning är också ansvarsområden i arbetet. Tjänsten innebär målinriktat arbete med redovisningsuppgifter och samtidigt vara en resurs som är behjälplig i rapportering till Jason koncernen och myndigheter. Varje månad görs ett komplett bokslut där du blir en nyckelperson och ser till att deadlines hålls. Detta är en roll för dig som gillar att arbeta mot högt satta krav, Jason Inc är börsnoterat på Nasdaq i New York och arbetar därmed hårt med uppföljning och styrning. Placeringsort för tjänsten är Huskvarna och du rapporterar till CFO.

Vi söker dig som har kandidatexamen inom ekonomi och som har några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Vana av internationell handel och tidigare erfarenhet av affärssystemet Jeeves ser vi mycket positivt på. Officepaketet är inga problem för dig och både svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du noggrann, positiv och engagerad? Arbetar du dessutom strukturerat och effektivt? Då tror vi att du kan bli en prestigelös lagspelare hos oss!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Då urval sker löpande önskar vi din ansökan snarast.