JYSK är en internationell detaljhandelskedja som ägs av dess ursprungliga grundare, Lars Larsen, känd i hela Danmark som landets ledande affärsman. Vår första butik öppnade portarna 1979 och Idag omfattar JYSK-koncernen 2.500 butiker i 50 länder världen över.Koncernens årliga omsättning är 3,36 miljarder euro, vi har nästan 22000 medarbetare och har en stadig och kontrollerad tillväxt. Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller – som i Lars Larsens fall – någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet – tre ord som Lars Larsen själv alltid har värderat starkt. Läs mer om oss på www.jysk.se

Logistics & Controlling Manager

Ser du möjligheterna i att arbeta i en modern teknisk miljö? Är du prestigelös, driven och orädd för förändring? Då kan du vara vår nya Logistics & Controlling Manager.

På JYSK har vi ett modernt lager som är helt IT-baserat. Stig in hos oss – här möts du av 21 kranrobotar som hämtar och lämnar lastbärare från hela 130 000 pallplatser. Detta är fördelat på tre höglager där ett kilometerlångt automatiserat conveyorsystem löper genom enheten. Den här inspirerande och framåtlutade miljön kan bli din vardag!

I rollen som Logistics & Controlling Manager driver och utvecklar du hela vår internlogistik på vår site i Nässjö. Förbättringsarbete är en hjärtefråga för oss och här blir du experten som leder förbättringsprojekten i vårt Logistics Challenge Team. Vårt Rapport & Analysverktyg är en viktig grund i förbättringsprojekt där du blir särskilt viktig som ytterst ansvarig för analysen av våra interna flöden. Du personalleder IT-funktion bestående av tre personer och sitter med i sitens ledningsgrupp. Placeringsort för tjänsten är Nässjö.

Vi söker dig som är en slipad internlogistiker och analytiker med stora systemkunskaper. Du har med framgång drivit större förändringsprojekt kopplat till flödes- och processförbättringar. I grunden ser vi att du har en relevant akademisk utbildning och är en fena på LEAN-strukturer. Vi har internationella kunder, kollegor och leverantörer och du behöver därmed vara duktig på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Är du den som kämpar för vidareutveckling och tillväxt? Den som tar tag i problem direkt? Och den som involverar, kommunicerar och får med sig sitt team på tåget? Då kan du bli helt rätt för oss.

Vi som jobbar på JYSK gillar utmaningar, tänker positivt och sätter laget före jaget. Är vi rätt för dig?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson eller Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.