Elitfönster På Plats - Inwido Sverige är en del av Inwidokoncernen, som är Europas största leverantör av fönster och en av de ledande leverantörerna av dörrar. Inwido Sverige marknadsför starka varumärken som bland annat Elitfönster, Hajom, SnickarPer, Diplomat, Outline och ERA fönster. Affärsområdet Inwido Sverige/Norge omsatte cirka 2,3 miljarder kronor under 2017. Antalet anställda i Sverige uppgår till cirka 1 100 anställda och huvudkontoret ligger i Vetlanda. Produktionen sker vid åtta fabriker vid fem orter; Lenhovda, Vetlanda, Bankeryd, Hånger och Hajom.

E-Commerce Manager

Vill du jobba operativt med e-handel i en entreprenöriell miljö med korta beslutsvägar? Brinner du för möjligheterna med SEO/SEM och digital marknadsföring samt är redo att växa i en nyckelroll med stor frihet och ansvar? Då kan du vara precis den vi söker!

Vi på Elitfönster På Plats söker en E-Commerce Manager med säljfokus, som vill driva vår e-plattform och utveckla vårt erbjudande via våra digitala plattformar/kanaler. Med magiska fingrar driver du trafik och konverteringar, arbetar med content och uppdateringar samt uppföljning av alla aktiviteter. Du samordnar och paketerar flödet i vår e-handel för att skapa en god kundupplevelse för våra kunder.

Vi vill alltid bli bättre – i vårt arbete med ständiga förbättringar blir du ansvarig för A/B tester, kampanjer, produktlanseringar och andra marknadsaktiviteter. Du förstår vikten av storytelling och implementerar detta när du skapar vår digitala strategi tillsammans med ditt team. Placeringsort för tjänsten är Elitfönster På Plats kontor i Jönköping och du rapporterar direkt till VD.

Vad tror vi är bra att ha i ryggsäcken för att bli framgångsrik i rollen som E-Commerce Manager?

Relevant högskoleutbildning, förslagsvis inom marknad, försäljning och/eller ekonomi samt några års erfarenhet från liknande roller. Tidigare arbete inom detaljhandeln kommer vara till stor fördel i tjänsten. Du har en naturlig teknisk ådra, gärna med kompetens kring bl.a. CMS och E-Commerce system. Som ledare är du kommunikativ, driven och duktig på att samordna processer. Det digitala landskapet är komplext vilket gör dig flexibel och duktig på att snabbt anpassa dig till nya förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du en doer? Tycker du att e-handel är framtiden? Då vill vi höra ifrån dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Cajtoft eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.