Handelskammaren i Jönköpings län är en organisation som ägs och drivs av dess medlemmar. Vi verkar för att skapa bra förutsättningar för länets näringsliv. Uppdraget är tillväxt och ramarna ges av Lagen om Handelskammare med Kommerskollegium som tillsynsmyndighet.

VD

Handelskammaren i Jönköpings län satsar mot framtiden – vill du vara med?

Handelskammaren är en betydelsefull spelare i Sveriges utveckling när det gäller företag och näringsliv. I Jönköpings län ser vi till att företagen har goda möjligheter och främjar därigenom framtidens samhälle. Jönköpings län är en attraktiv region att bo och arbeta i – men vi på Handelskammaren arbetar för att den ska bli ännu bättre! Och där kommer du som vill bli vår nya VD in i bilden.

Som VD får du chansen att driva vårt förändringsarbete. Vi går mot en ny modern era där du får huvudrollen och uppdraget att forma och driva de strategier och strukturer som behövs för att nå en lyckosam förändrings- och framgångsresa. Som VD på Handelskammaren arbetar du och ditt team med att företräda näringslivets behov i regionen genom att vara en aktiv del i samhällsdebatten. Gemensamt skapar vi nätverk som inspirerar till goda affärer samt bedriver utbildning och kunskapsöverföring inom näringslivsfrågor både nationellt och internationellt.

Vi har driv, utveckling och tillväxt med oss i allt vi gör – vi hoppas du har det också. För att göra succé i rollen som VD tror vi att du har en akademisk bakgrund samt några års erfarenhet av arbete i näringslivet. Du är marknadsinriktad, initiativrik och serviceorienterad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ska skapa en ännu mer attraktiv mötesplats för Jönköping där nätverkande och inspiration är i fokus. Vill du driva vår resa?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.