Projektinköpare - Interim

Är du en erfaren Inköpare som tycker det är intressant att jobba nära produktutvecklingsfasen. Vi söker nu en Interim Projektinköpare för interimsuppdrag om 4-6 månader till ett Internationellt bolag I Östergötland.

Som Projektinköpare kommer du delta I utvecklingsprojekt och ansvara för att ta fram de bästa leverantörslösningarna med avseende på kostnad, kvalitet och leverans. Du identifierar nya teknikområden som inte täcks in av befintliga leverantörskedjor, du genomför utvärderingar, upprättar avtal och följer upp inköpen för dina projekt. Du ingår I ett team om flera projektinköpare och arbetar givetvis I nära samverkan med olika funktioner inom utvecklingsorganisationen Resor både inom Sverige och utomlands förekommer regelbundet.

Vi söker dig som har en solid teknisk grund och som har erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete, gärna med inriktning mot utvecklingsprojekt. Tycker du det är riktigt roligt med problemlösning och har lätt för att tänka I nya kreativa banor så tror vi att detta uppdrag är perfekt för dig. Att du tar stort ansvar för ditt område och arbetar målinriktad ser vi som självklarheter.

Låter det som ett passande uppdrag för dig? Kul! Vi ser fram emot att få ta del av din intresseanmälan snarast möjligt. Vi uppskattar om du anger när du är tillgänglig för att påbörja uppdraget. För mer information är du välkommen att kontakta Maria Svensson på tel: 036-3300900 eller maila till maria.svensson@nyposition.se