Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte cirka 1,9 miljarder kronor under 2017. Företaget har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige. Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924 och är hela Sveriges fönstertillverkare. Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Vi är alltid fokuserade på att förbättra kvalitet och kompetens. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Inwido i Sverige inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Elitfönster På Plats, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar. Läs mer på www.elitfonster.se

Utvecklingsingenjör

Fönster - Träplankor och glasrutor tänker du? Smarta konsumentprodukter med obegränsade innovationsmöjligheter säger vi!

På vår R&D-funktion omvandlar vi marknadsbehov till schysta marknadsledande produkter där ett stolt småländskt hantverk förenas med moderna produktutvecklingsmetoder.

Som utvecklingsingenjör hos oss får du jobba med produktutveckling på riktigt. Med det menar vi en bred roll där du kommer vara involverad i både nyutvecklingsprojekt, forskningsprojekt, support och interna projekt relaterat till innovativa konstruktionsprocesser och utvecklingsverktyg. Med hög projektstruktur kommer du konceptualisera, konstruera, dimensionera och beräkna både system, produkter och komponenter och sedan ansvara för att dessa kravställs och verifieras. Din placeringsort blir Vetlanda och du rapporterar till vår Produktutvecklingschef.

Vi vill jobba med dig vars vilja och ambition inte går att ta miste på. Du är en hardcore ingenjör, gärna med en utbildningsinriktning inom maskinteknik, mekatronik eller teknisk fysik. Varför? Här kommer du få tillämpa hela din verktygslåda för att metodiskt innovera och kravställa nya produkter inom flera teknikområden. Därför är det viktigt att du även har en konstruktionserfarenhet som har gett dig både en trygghet och förståelse för helheten i en produktutvecklingsprocess, från idéstadium till eftermarknad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Känner du dig träffad? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.