Designchef

Ligger du alltid steget före och vet redan idag vad morgondagen har att erbjuda? Är du en person som med enkelhet förvandlar nya idéer, innovation och teknik till funktion och form?

Vår uppdragsgivare, som verkar i möbelbranschen, söker en innovativ och kommunikativ Designchef som ska leda och utveckla vår industriella strategi – och lyfta den ännu ett steg. Du ser värden i att utveckla produkter med bred involvering internt, för att bygga en effektiv värdekedja och på sikt nå lägre priser. I rollen som Designchef kommer du att ha det övergripande ansvaret för utvecklingen av företagets produktportfölj med tillhörande budget och kostnadskontroll. Du är ansiktet utåt och frontar designers, arkitekter och högskolor/universitet. Tjänsten innebär personalansvar för en mindre grupp och även en plats i ledningsgruppen. Placeringsort i Jönköpingsregionen.

Är du en fena på det estetiska och tycker det är viktigt med miljö- och hållbarhetsfrågor? Då är vi något på spåren. Vi söker dig som är en nyfiken inspiratör som med framgång lyckas få andra att förstå vart du vill nå och på vilket sätt. Du har din grund i en passande högskoleexamen och är trygg i det du gör.

Blir du nyfiken? Vad bra, för vi är nyfikna på dig!

Ny Position arbetar med rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt på 036-330 09 01. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast, då urval sker löpande.