Interim Produktionschef

Vi söker just nu en Produktionschef till ett större tillverkande bolag i Östergötland för ett Interims uppdrag om 6-9 månader.

Som interim Produktionschef hos vår kund skapar du det bästa totalresultatet på kort och lång sikt genom en strukturerad produktionsprocess och strategiska effektiviserings-och utvecklingsprojekt. Du har ett totalt ledaransvar för ca 200 medarbetare där 6 produktionsledare rapporterar direkt till dig. I din roll rapporterar du till Operations Director.

För att klara uppdraget med framgång tror vi att du har relevant utbildning, ett stort teknikintresse och framförallt gedigen erfarenhet från en roll inom tillverkande industri med betydande personalansvar. Du får energi av att vara nära verksamheten och gillar när du både får verka strategiskt och operativt. Som person är du driven, ser helhet och sammanhang samt har modet att driva viktiga verksamhetsrelaterade frågor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har du frågor om interimsuppdraget är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Du anmäler ditt intresse genom att registrera ditt CV här på denna sida och koppla ihop det med uppdraget.