Ravema är en ledande partner till nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation, marknadens mest kompletta service och eftermarknad. Vi ser vår roll i framtiden som en viktig del av industrins ökade produktivitet. Vårt mål är att skapa mervärde för våra kunder, anställda och för samhället vi verkar i. Detta gör vi genom vår spetskompetens, partnerskap och våra helhetslösningar tillsammans med våra ledande leverantörer - detta mervärde bidrar till industrins framtida konkurrenskraft. Ravema finns i Sverige, Norge och Finland med huvudkontoret i Värnamo i centrala Småland där också vårt unika Teknikcenter finns med utställning av nyheter och demonstrationer av våra produkter året om. Läs mer om oss på www.ravema.se

Säljare - Laser

Med hög hastighet, hög noggrannhet och oöverträffad produktivitet har Mazak tagit en världsledande position med sina verktygsmaskiner. Ravema söker nu dig som vill driva försäljningen av Mazaks laserskärmaskiner mot nya mål.

Arbetsuppgifter
Som Säljare hos oss på Ravema kommer du ansvara för att driva och utveckla försäljningen av Mazak laserskärmaskiner i Sverige och Norge. Utvecklingspotentialen är stor för produktsegmentet och ditt främsta fokus kommer ligga på nykundsbearbetning och lönsam tillväxt. Du är involverad i hela säljprocessen och ger även support till våra övriga maskinsäljare på fältet inom ditt produktområde. Då en stor del av kundbasen finns i södra Sverige ser vi gärna att även du är bosatt här. Viktigast är dock att du har flexibiliteten att resa över hela ditt geografiska ansvarsområde, med hemmet som utgångspunkt. Du har budget- och resultatansvar och rapporterar till affärsområdeschef för skärteknik.

Vem är du?
Vill du jobba med teknisk försäljning och motiveras av att erbjuda premiumkoncept som innefattar såväl maskiner som tjänster kring service, eftermarknad och utbildningar? Bra! Då är Ravema rätt företag för dig. Vi söker dig med tidigare erfarenhet från B2B försäljning inom tillverkande industri. Extra glada blir vi om du tidigare har sålt maskinutrustning eller har erfarenhet från investeringsprojekt som rör produktion. Som person har du förmågan att omsätta kundens behov i attraktiva lösningar som genererar långsiktigt värde och god lönsamhet. Att sätta tydliga mål för ditt arbete är en självklarhet och med hög säljaktivitet, uthållighet och struktur når du goda resultat.

Varför Ravema?

Vi bygger våra affärer och relationer på vår värdegrund; förtroende, engagemang och hållbarhet. Du är välkommen in i en bransch som ständigt förändras och förnyas - vilket vi och vår personal också gör. Som anställd på Ravema ska man trivas och känna en glädje och stolthet för det man jobbar med - här blir man inte en i mängden, man blir en del av en gemenskap.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.