INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Med vår erfarenhet och kompetens får du en bekvämare vardag och lösningar som stödjer och utvecklar din affär. Som partner är vi engagerade och vi hör av oss med jämna mellanrum för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Skulle något krångla, finns vi nära och är snabbt på plats när det behövs. Vårt partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Vi har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta nya lösningar som förenklar din vardag och stärker din utveckling. Idag omsätter vi strax över 205 M SEK och är runt 100 medarbetare fördelade på sex olika orter. Verksamheten går att dela in i följande fokusområden: drift och moln, paketerade applikationer, affärssystem och beslutsstöd, produktförsörjning och datacenter och kommunikation. Läs mer på www.invid.se

Affärsområdeschef

Vi säger IT – du tänker… KUL?

INVID söker Affärsområdeschef och vi tror att du som tänker KUL kan vara precis den vi letar efter!

På INVID strävar vi efter att vara den ledande IT leverantören i regionen. Välkommen in hos oss – här möts du av en modern, inspirerande och tekniskt framåtlutad miljö. Tillsammans skapar vi en dynamisk och modern arbetsplats med en stark kultur – vi gör IT enkelt.

Som vår Affärsområdeschef driver och utvecklar du tillsammans med ditt team hela affärsområdet Drift, gällande såväl produkt/erbjudande, geografisk marknad och kundsegment. För att alltid sträva mot att bli bättre fokuserar vi mycket på förbättringsarbete inom bl.a. interna processer, rutiner samt leveranser. Tjänsten innebär att du personalleder Drift bestående av 20 medarbetare och sitter med i företagets ledningsgrupp. Placeringsort för tjänsten är Jönköping.

Är det här du? En engagerad lagledare med stenkoll på IT branschen. Prestigelös, driven och orädd för förändring samt har tidigare drivit förändringsprojekt kopplat till flödes- och processförbättringar med bravur. En fena på gott affärsmannaskap med en naturlig känsla för det gruppdynamiska. Kanske har du till och med en relevant akademisk utbildning och erfarenhet av drift IT miljö. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper.

Tänker du fortfarande KUL? Vi som jobbar på INVID gillar utmaningar, tänker positivt och sätter laget före jaget. Vill du göra IT enkelt tillsammans med oss?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Boström eller Helen Einarsson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.