Nobia är Europas ledande köksspecialist med cirka femton starka varumärken. Verksamheten består av utveckling, tillverkning och försäljning av kökslösningar. Varje vecka tillverkar vi över 135 000 skåp och i våra butiker möter vi över 60 000 konsumenter. Nobia har cirka 6 100 medarbetare och en omsättning om cirka 13 miljarder kronor. Vår verksamhet liknar inte någon annan. Här blir du en del av en företagskultur som ger dig möjlighet att lära, arbeta hållbart och, framför allt, bli inspirerad. Läs mer om oss på https://careers.nobia.com/

Redovisningschef

Är du en skicklig ekonom och en trygg & erfaren ledare med ett extra gott öga för redovisning? Europas ledande köksspecialist med starka varumärken som t.ex. Marbodal Kök har en möjlighet till dig!

Vad du kommer göra?
Som Redovisningschef på Nobia ansvarar du för den dagliga verksamheten avseende redovisningen i både Nobia Production Sweden AB och Nobia Svenska Kök AB samt rapportering av bokslut, likviditetsprognoser och valutaprognoser. Det gäller att alltid bli bättre – din roll blir viktig i utvecklingen av företagens ekonomirutiner och system inom avdelningen. Kostnadsuppföljning och analyser tillsammans med upprättande av årsredovisning och deklarationer är stora delar i arbetet. Enligt våra riktlinjer inom Nobia ansvarar du även för företagens försäkringar samt utvecklar och kvalitetssäkrar den ekonomiska uppföljningen i våra företags SAP miljö. Placeringsort för tjänsten är Tidaholm, du ansvarar för en grupp på fem medarbetare och rapportering sker till Finance Director.

Vem är du?
Utbildad civilekonom, eller motsvarande, med ett extra gott öga för redovisning. För att briljera i rollen tror vi att du har minst 5 års erfarenhet av likande arbetsuppgifter, gärna från tillverkande företag, samt goda kunskaper i extern redovisning och gällande bokförings- och aktiebolagslagar. Officepaketet är inga problem för dig och då vi är en internationell koncern är det viktigt att du har goda kunskaper i det engelska språket. Du är en trygg och tydlig ledare som förstår vikten av ett modernt ledarskap. De som känner dig beskriver dig som social, initiativtagande samtidigt som du är noggrann och analytiskt lagd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

På Nobia blir du en del av en företagskultur som ger dig möjlighet att lära, arbeta hållbart och framför allt – bli inspirerad! Vill du bli en del av en verksamhet som inte liknar någon annan?

Hur du söker rollen?
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.