JYSK är en internationell detaljhandelskedja som ägs av dess ursprungliga grundare, Lars Larsen, känd i hela Danmark som landets ledande affärsman. Vår första butik öppnade portarna 1979 och Idag omfattar JYSK-koncernen 2.500 butiker i 50 länder världen över.Koncernens årliga omsättning är 3,36 miljarder euro, vi har nästan 22000 medarbetare och har en stadig och kontrollerad tillväxt. Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller – som i Lars Larsens fall – någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet – tre ord som Lars Larsen själv alltid har värderat starkt. Läs mer om oss på www.jysk.se

Teknisk Chef

Vill du driva utvecklingen av ett ambitiöst förebyggande teknik - & underhållsarbete i ett automatiserat flöde? Är du en trygg och engagerande ledare som kan ta en teknikgrupp till nya höjder? Då har vi garanterat utmaningen för dig!

På JYSK har vi ett modernt lager som är helt IT-baserat. Stig in hos oss – här möts du av 21 kranrobotar som hämtar och lämnar lastbärare från hela 130 000 pallplatser. Detta är fördelat på tre höglager där ett kilometerlångt automatiserat conveyorsystem löper genom enheten. Den här inspirerande och framåtlutade miljön kan bli din vardag!

Som Teknisk Chef hos oss på JYSK ansvarar du för att säkerställa en effektiv och driftsäker produktion. Du effektiviserar, analyserar och följer löpande upp underhållsaktiviteter och leder vår teknik- & underhållsavdelningen bestående av ca 20 personer. Som grädde på moset får du även möjligheten att utifrån din profession sätta din prägel på alla våra spännande utvecklingsprojekt. Du sitter med i företagets ledningsgrupp och placeringsort för tjänsten är Nässjö.

Vi vill jobba med dig som har ett tekniskt intresse i kombination med ett tryggt och modernt ledarskap. Troligtvis har du en tidigare erfarenhet av tekniskt arbete inom produktionsteknik eller underhåll från tillverkningsindustrin, som har gett dig ett välutvecklat flödestänk där du har förmågan att se förbättringar. Eftersom vi har internationella kunder, kollegor och leverantörer behöver du vara duktig på engelska i tal och skrift.

Som person är du strukturerad och ansvarstagande med en stark vilja att utveckla såväl processer, rutiner och personal. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik och med ett helikopterperspektiv kan prioritera rätt i stressade situationer med ett lösningsorienterat nytänkande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du den som kämpar för vidareutveckling och tillväxt? Den som tar tag i problem direkt? Och den som involverar, kommunicerar och får med sig sitt team på tåget? Då kan du bli helt rätt för oss. Vi som jobbar på JYSK gillar utmaningar, tänker positivt och sätter laget före jaget. Är vi rätt för dig?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson eller Catharina Bülow på 036- 330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast då urval sker löpande.