Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med över 45 000 anställda i 45 länder och mer än 650 laboratorium över hela världen. Vi bidrar till global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster och samtidigt skapa möjligheter för våra anställda och ge värde åt våra aktieägare. Vår verksamhet och våra värderingar bygger på 4 hörnstenar; kundfokus, kvalitet, kompetens och laganda samt integritet (respekt, ansvarsfullhet). Läs mer på www.eurofins.se.

Labbingenjör till vattenavdelningen

Är du kemist/biolog/naturvetare eller har motsvarande erfarenhet och vill bidra till vår expansiva kund- och affärsdrivna verksamhet? Då kan du vara personen vi söker till vår vattenavdelning i Lidköping som idag består av ca 20 personer.

Vår huvudsakliga verksamhet består av provberedning och analys där vi med hjälp av den senaste analystekniken levererar provsvar till våra kunder inom det kemiska vattenområdet. Vi analyserar både dricksvatten, avloppsvatten och vatten från sjöar och vattendrag och använder oss av bl.a. spektrofotometri. Vissa analyser utförs manuellt och andra automatiserat. Våra kunder är bl.a. Stockholm Vatten och Avlopp. Dina arbetsuppgifter innebär analys, utvärdering och upparbetning.

Vi tror att du som söker har en utbildningsbakgrund inom kemi alt miljö/naturvetenskap eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har ett genuint kemiintresse och att du har ett visst tekniskt intresse då en del felsökningsarbete i utrustningen görs på egen hand. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du är drivande, har lätt för att fatta beslut, hög arbetskapacitet med god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete. För att lyckas i rollen krävs att du är lyhörd, gillar problemlösning och är en teamplayer.

För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta en möjlighet att få delta i spännande och utmanande projekt vilket ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt. Samtidigt får du möjlighet att arbeta i ett företag som befinner sig en mycket spännande och expansiv fas.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast då urval sker löpande.