OEM Automatic AB säljer komponenter för industriautomation. Vi representerar ett 100-tal ledande tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och vi har säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic har ca 160 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 15 länder. Läs mer om oss på www.oemautomatic.se.

Teknisk Säljare

Om du skulle beskriva dig själv – vad skulle du då säga? Kommer du att tänka på ord som ”hungrig” och ”taggad”? Då kan det här vara tjänsten för dig!

OEM Automatic AB söker nu en ny säljare till produktområdet Maskin/Kabel med placering i Umeå. Företaget präglas av en positiv och familjär anda där du som är social och tävlingsinriktad kommer att trivas. Hos oss erbjuds du ett stimulerande arbete där du självständigt driver dina säljprocesser. Arbetet består av att boka och genomföra kundbesök, sluta avtal, dokumentera säljprocessen och ge teknisk rådgivning till kunder. Genom ditt engagemang skapar du nya affärer och bygger relationer med såväl nya som befintliga kunder.

Vi vill jobba med dig som önskar att utvecklas inom försäljning. Du har en stark drivkraft vad gäller personlig utveckling och trivs i en stimulerande miljö där företagskulturen andas samarbete. Vidare har du ett tekniskt intresse och viktigast av allt; du har en vilja att nå dina mål och tycker försäljning är roligt!

För att lyckas och trivas i rollen krävs att du är målfokuserad, strukturerad och nyfiken. Det är också viktigt för oss att du är självständig, har tålamod, driv och känsla för affärer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Placeringsort för tjänsten är Umeå. Tjänsten innebär ca 100 resdagar/år. God engelska i tal och skrift, god datavana samt B körkort är ett krav.

Vill du arbeta inom en koncern där du ges möjligheten att växa som person och utvecklas inom ditt yrke? Se då till att hänga med oss om dagarna!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Lydia Karlsson på 036-330 09 02. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt