Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte cirka 1,9 miljarder kronor under 2017. Företaget har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige. Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924 och är hela Sveriges fönstertillverkare. Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Vi är alltid fokuserade på att förbättra kvalitet och kompetens. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Inwido i Sverige inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Elitfönster På Plats, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar. Läs mer på www.elitfonster.se

Lönespecialist & HR-koordinator

Driven. Intresse för HR- och lönefrågor. Och erfaren lönespecialist. Kan du säga check, check och check? Då kan vi vara något på spåren!

Elitfönster stärker nu sitt team och erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk arbetsmiljö till dig som vill ta rollen som Lönespecialist & Hr-koordinator. Rollen innebär arbete med lönehantering för tjänstemän där du ger stöd och service till chefer, medarbetare och HR i lön- och avtalsfrågor. Du säkerställer att lagar och avtal efterföljs så att rätt lön betalas ut till medarbetare i rätt tid och att rätt kostnad belastar verksamheten. Vidare arbetar du med avstämningar och utredningar & framtagande av rapporter och statistik till såväl interna som externa parter samt myndigheter. 20 % av arbetet innebär HR-administration i våra olika HR-processer.

Ta chansen, hos oss får du möjligheten att specialisera dig i din yrkesroll anpassat efter dina intresse- och kunskapsområden. Du blir en del av en härlig grupp om 3 där ni tillsammans ansvarar för lönehanteringen för merparten av Elitfönsters svenska verksamheter. Arbetet sker i nära samarbete med HR-funktionen och du rapporterar till HR Chef. Placering är vid vår enhet i Vetlanda alternativt Växjö.

Är du den vi söker? En person som är noggrann, självgående och serviceinriktad, som också stimuleras av utveckling och förbättringsarbete. Tidigare erfarenhet av lönehantering (från större tillverkande bolag? – toppen säger vi!) gör dig till en grym spelare vad det gäller att tolka kollektivavtal samt hantera reseräkningar och utlägg. Dina systemkunskaper och din förmåga att enkelt sätta dig in i nya lönesystem är genial. Du är van vid att hantera avtal för tjänstemän och kan du även addera erfarenhet av Agda blir vi extra glada.

Om vi säger stundtals högt tempo, säger du ”Nu kör vi!”. Lojalitet är viktigt för dig och du hanterar information med stor integritet. På ett naturligt sätt skapar du förtroendefulla relationer och bidrar med god stämning i arbetsgruppen. Strukturerat hanterar du flera ärenden parallellt och din kommunikation karaktäriseras av tydlighet.

Välkommen till Elitfönster – här får du tillsammans med dina kollegor möjligheten att påverka och bidra till vår positiva utveckling!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten direkt via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Urval sker löpande varpå vi önskar din ansökan snarast.