ITAB Group sells, designs, develops, manufactures and installs complete shop concepts for retail chain stores. With our expertise, long-term relations and innovative solutions ITAB is at the forefront as partner in the retail business. ITAB offers career opportunities in an international workplace and strives for diversity and good working conditions. Together we are creating the ultimate shopping experience, close to you! Please find out more at www.itab.com

Group Accountant

Är siffror din melodi? Har du tidigare arbetat med koncernredovisning och skulle vilja utvecklas i en kvalificerad roll på koncernnivå? ITAB söker en ny kollega – Group Accountant.

Välkommen till ITAB – en internationellt växande koncern där du som Group Accountant får arbeta självständigt med koncernkonsolidering och stöttning i dotterbolagen för redovisnings- och rapporteringsfrågor. Löpande bokföring, budgetarbete och bokslut för moderbolaget är en del av det dagliga arbetet, och du samverkar även med Group Treasurer avseende finacial control. Det är en viktig roll i organisationen där du får mycket inflytande och ansvar i det dagliga arbetet kring utvecklig av rutiner och processer. Placering för tjänsten är koncernens huvudkontor i Jönköping och du rapporterar till ansvarig för Group Accounting.

Vi söker dig som är civilekonom med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en internationell miljö. En bakgrund inom redovisning/revision samt erfarenhet av koncernrapportering är ett stort plus. Excel och andra affärssystem är inga problem för dig. ITAB är en internationell koncern och det är därmed viktigt att du är en fena på det engelska språket i såväl tal som skrift.

Du kommer leverera i rollen för att du är noggrann, ansvarsfull och trivs med att jobba i team samtidigt som du motiveras av mycket eget ansvar. Hos oss får du en utvecklande och föränderlig miljö där du får chansen att bidra med idéer kring effektivisering av processer. Flexibilitet och god kommunikation är viktigt då kontaktytorna är många i denna roll. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.