Euroform AB är en högteknologisk utvecklare och producent av plast system och komponenter till Europeisk industri. Stora kundgrupper är världsledande tillverkare av tunga fordon och entreprenadmaskiner, det helägda dotterbolaget Euroform MediPharm AB verkar inom läkemedels- och medicintekniskindustrin. Euroform omsätter ca 550 miljoner kronor med ca 250 medarbetare och är under expansion. Vår målsättning är att bli ett av de ledande företagen inom våra segment i norra Europa. Vår verksamhet finns i två fabriker i Tranås samt ett helägt dotterbolag i Motala. Vår vision är att vara en ansvarstagandeorganisation och genom medarbetarnas engagemang och kompetens är vi den mest efterfrågade samarbetspartner för kunder och leverantörer. Läs mer på www.euroform.se

Huvudplanerare

Dags att ta steget till något nytt? Varför inte ta det steget till oss på Euroform? Vi har ett kul jobb till dig som gillar händelserika dagar och är riktigt vass på planering!

Som huvudplanerare på Euroform blir du en del av en högteknologisk utvecklare och producent av plastsystem och komponenter till Europeisk industri. Ett spännande och expansivt företag med världsledande tillverkare av tunga fordon och entreprenadmaskiner. I din roll ansvarar du för att upprätthålla huvudplan med fokus på att balansera säljvolymer i form av kundprognoser med tillgänglig produktionskapacitet. Du kommer att leverera långsiktiga volymplaner till sälj- och verksamhetsplan S&OP, samt medelsiktsplaner till fabriker, lager och inköp. Du samverkar med planerare inom produktion såväl som med pågående projekt rörande nya produkter.

Vi arbetar i IFS-Affärssystem, där ansvarar du för den sammanhållande beredningen och planeringsparametrar för styrning. Du följer även upp vissa nyckeltal som exempelvis planerade lagernivåer och planriktighet. Utifrån verksamhetens behov supporterar och implementerar du förbättringar tillsammans med chefer och personal inom produktion, lager och inköp. Du har många kontaktytor som exempelvis sälj, fabrik, lager och inköp.

Vi vill stärka vårt team med dig som har tidigare erfarenhet av produktionsplanering och en eftergymnasial utbildning med inriktning mot logistik. Officepaketet är inga problem för dig och du har även arbetat i olika affärssystem. Din engelska håller en hög nivå i såväl tal som skrift.

Det händer mycket hos oss på Eurofom – därför är det viktigt att du kan behålla lugn och fokus trots högt tempo och många (spännande!) parallella processer. Du är driven, strukturerad och kommunikativ samt kostnadsmedveten och ser till helheten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en rolig och fartfylld tjänst i ett framåtriktat bolag. Tar du steget?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.