OEM Motor AB grundades 1 januari 2004 och är ett helägt dotterbolag till OEM International AB. Verksamheten startades och bedrevs tidigare som ett affärsområde i OEM Automatic och vi har mer än 20 års erfarenhet av försäljning av motorer, kuggremstransmissioner samt linjära produkter. OEM Motor AB är 40 anställda och har huvudkontor och lager i Tranås med en årsomsättning på 170 MSEK. Läs mer på www.oemmotor.se

Teknisk Säljare

Har du ett genuint intresse för teknik? Trivs du bäst när du får arbeta i ett team med stark laganda? Bra, då kan det här vara tjänsten för dig!

OEM Motor växer och önskar därför förstärka teamet med en distriktansvarig säljare för Servo/ robotväxlar och transmissionskomponenter. Vi erbjuder ett stimulerande försäljningsarbete där du självständigt driver hela försäljningsprocessen med eget kund- och budgetansvar. Du arbetar med relationsorienterad försäljning mot den svenska industrinäringen där du skapar intresse för OEM Motors produktsortiment. Du blir en viktig medarbetare i ett starkt företag med stora tillväxtplaner. Din målsättning är att öka både försäljning och antalet kunder. Tillsammans med produktansvariga kommer du också arbeta med teknisk rådgivning till kund. Placeringsort för tjänsten är Tranås och tjänsten innebär ca 60 resdagar/år.

Vi vill jobba med dig som har något eller några års arbetslivserfarenhet med minst gymnasial utbildning, gärna med inriktning natur, teknik eller fordon. Det är meriterade om du har bakgrund eller intresse inom maskin eller mekanik. God engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav.

Vi söker dig som har en stark drivkraft och vilja att utvecklas. För att lyckas och trivas i rollen är du självständig, har ett stort tålamod och ett driv framåt med känsla för affärer och fokus på avslut. Vidare har du en enkelhet för teknik och lösningsinriktad försäljning. Och allra viktigast – tycker det är kul. Du är lyhörd, kundfokuserad och innehar en god samarbetsförmåga.

Vill du vara en del av en stor koncern och därmed ha många utvecklingsmöjligheter? Då ser vi fram emot din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Jeanette Boström eller Lydia Karlsson 036- 330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast då urval sker löpande.