Stora Enso Packaging Solutions - Stora Enso är den globala nytänkaren inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vi tänker alltid i nya banor och skapar nytt för att kunna erbjuda våra kunder innovativa lösningar baserade på förnybara material. Vi har verksamhet på alla kontinenter med fokus på att utnyttja förnyelsebara material och värdeskapande genom massa, papper, förpackning och trä. Stora Enso omsätter 10 MRD EUR och har cirka 26000 anställda i 30 länder. Stora Enso är börsnoterat i Stockholm och Helsingfors. Stora Enso Packaging Solutions, en del av Stora Enso, tillverkar smarta och helt förnyelsebara förpackningar i wellpapp och har enheter i Jönköping, Vikingstad och Skene.

Quality Developer

Vill du jobba med kvalitetsutveckling i ett bolag som brinner för hållbarhet och förnybara material?

För oss på Stora Enso Packaging Solutions är en förpackning mycket mer än en ”låda”. Vi vill skapa bästa möjliga lösning som ger våra kunder ett mervärde utöver själva förpackningen. Rätt sorts förpackning säljer mer, sänker totalkostnaden och minskar det ekologiska avtrycket för en produkt.

Som Quality Developer är du nyckelpersonen med ansvar för kundavvikelser i produktion. Ett av dina huvuduppdrag innebär att säkerställa att kundavvikelser avhjälps omgående och att uppkomst och orsak spåras. Du rekommenderar, samordnar och driver aktiviteter för att förebygga avvikelser och reklamationer i produktion samt driver systematiskt utveckling av dokumentation i verksamhetssystemet utifrån standardkrav. Vidare innefattar rollen planering, samordning och utförande av internrevision enligt revisionsplan samt sammanställning och presentation av rapporter som beskriver kvalitetsläget i organisationen. Placering för tjänsten är vid vår fabrik i Jönköping. Du ingår i ett team om 4 kollegor och rapporterar till Kvalitetschef.

Tjänsten passar dig som genom studier på högskolenivå och/eller arbetslivserfarenhet har goda kunskaper i utredningsmetodik och är van användare av verktyg för kvalitetsförbättringar. Du har en generell teknisk kompetens och förståelse för såväl maskinutrustning som egenskaper hos olika material. Extra glada blir vi om du har tidigare erfarenhet från pappersindustri eller den grafiska branschen. Du stimuleras av komplexa tillverknings - och logistikflöden och får energi av att lösa problem.

Vi vill gärna jobba med dig som på ett faktabaserat och metodiskt sätt angriper de utmaningar du dagligen ställs inför. Du motiveras av att gå till botten med problem som uppkommer och ger inte upp förrän det finns en långsiktig lösning som gagnar såväl kunden som organisationen. Dina kollegor och kunder kommer uppskatta dig för ditt positiva och lösningsorienterade sätt och för att du är en god lyssnare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss bidrar du till att forma en hållbar framtid genom vårt erbjudande av förnyelsebara förpackningslösningar. Vi erbjuder omväxlande tjänst där du ständigt lär dig något nytt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Catharina Bülow på 036 - 330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida genom att registrera ditt CV och koppla din ansökan till tjänsten. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.