JYSK är en internationell detaljhandelskedja som ägs av dess ursprungliga grundare, Lars Larsen, känd i hela Danmark som landets ledande affärsman. Vår första butik öppnade portarna 1979 och Idag omfattar JYSK-koncernen 2.500 butiker i 50 länder världen över.Koncernens årliga omsättning är 3,36 miljarder euro, vi har nästan 22000 medarbetare och har en stadig och kontrollerad tillväxt. Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller – som i Lars Larsens fall – någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet – tre ord som Lars Larsen själv alltid har värderat starkt. Läs mer om oss på www.jysk.se

Department Manager – produktionsteknik & underhåll

Vill du jobba med teknisk utveckling och underhåll i en teamledande roll? Lockas du av att jobba på en modern och högautomatiserad arbetsplats som karaktäriseras av tempo och snabba beslutsvägar? Då kan vi ha någonting för dig!

På JYSK har vi ett modernt lager som är helt IT-baserat. Stig in hos oss – här möts du av 21 kranrobotar som hämtar och lämnar lastbärare från hela 130 000 pallplatser. Detta är fördelat på tre höglager där ett kilometerlångt automatiserat conveyorsystem löper genom enheten. Den här inspirerande och framåtlutade miljön kan bli din vardag!

Som Department Manager hos oss ansvarar du för det dagliga och förebyggande underhållet på vår enhet i Nässjö. Du arbetar med analysverktyg där du övervakar och analyserar flöden, för att upprätthålla en hög tillgänglighet på anläggningen. Du blir en stark bidragsgivare i att utveckla verksamheten kopplat till teknik och underhåll genom att identifiera förbättringsområden av flöden, metoder och arbetssätt på ett kvalitetssäkert och kostnadseffektivt sätt. Som Department Manager leder du två team inom underhåll och produktionsteknik om sammanlagt 13 personer, som du leder i den dagliga verksamheten. Du rapporterar till vår tekniska chef och din placeringsort är Nässjö.

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund inom tillverkande industri, gärna i kombination med någon form av ledarerfarenhet. Har du en erfarenhet av förbättringsarbete som exempelvis att driva LEAN-struktur samt genomföra flödes- och processförbättringar är det ett stort plus. Då vi samarbetar med både internationella leverantörer, kunder och kollegor, är goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift ett krav.

Som Department Manager kommer du uppskattas för ditt kommunikativa och coachande ledarskap. Du är strukturerad och teknikintresserad med en känsla för samspelet mellan människor och maskiner. Samtidigt är du kravställande och tydlig där du känner dig trygg i din ledarroll och trivs med att fatta beslut.

Vi som jobbar på JYSK gillar utmaningar, tänker positivt och sätter laget före jaget. Är vi rätt för dig?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson eller Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan omgående då urval sker löpande.