Fundins Olja AB är ett väletablerat företag som i ett vinnande koncept fokuserar på att ge kunden en personlig och bra service. Bolaget som verkar huvudsakligen i Småland och Östergötland omsätter ca 400 miljoner och har närmare 20 anställda. Leveranser till kund sker med egen fordonsflotta och genom butik och försäljningskontor i Jönköping, Linköping, Tranås och Västervik. Fundins Olja AB har eget utbyggt försäljningsnät med tankstationer. Fundins Olja AB är Certifierad Återförsäljare till Preem. Läs mer på www.fundinsolja.se

VD

Är du en dynamisk ledare som sprider engagemang och entusiasm? Vilken tur – Vi söker dig som vill utveckla Fundins Olja till nästa nivå!

I rollen som VD leder du verksamheten i rätt riktning genom att skapa struktur, processkartläggning och långsiktigt engagemang där du tillsammans med medarbetarna driver och leder verksamheten framåt. Du är ambassadör för att behålla och utveckla företagets värderingar och goda renommé på marknaden. Tjänsten innebär breda kontaktytor med både kunder och leverantörer samt kontinuerlig dialog med såväl styrelse som underställd personal. Placeringsort är Tranås och rapportering sker direkt till styrelsen.

Är du prestigelös? Bra! Vi söker dig som framgångsrikt har uppnått resultat genom att leda andra mot gemensamma mål. Dina kunskaper grundar sig i relevant utbildningsbakgrund och/eller motsvarande kompetens inom marknads-/försäljningssegmentet, alternativt VD i liknande verksamhet. Affärsorienterat tar du dig an ett tydligt och konsultativt ledarskap samt visar stor lyhördhet för de förutsättningar som råder. Du är en generalist som fattar beslut med klokskap och känner sig bekväm i att utveckla marknaden.

Att du är jordnära, har ett analytiskt öga samt en vilja och förmåga att utveckla och driva framåt kommer göra dig lyckosam i rollen. Du har ett affärsmässigt entreprenörskap och ett ledarskap som skapar trygghet, engagerar och entusiasmerar medarbetare mot uppsatta mål. Vidare är det viktigt att du är bra på att bygga långsiktiga relationer, är initiativrik och har blick för helhet och sammanhang. Du inspireras av att vara operativt delaktig i en verksamhet som är under stark utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialisttjänster. Har du frågor är du välkommen att kontakta Christina Cajtoft eller Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.