Diplomat Dörrar AB har en lång tradition inom dörrtillverkning och är en av de ledande dörrtillverkarna i Sverige. Diplomat tillverkar alla sina dörrar i småländska Bankeryd, med en årlig produktion om cirka 25 000 ytterdörrar. Företaget har cirka 75 anställda och finns representerat över hela Sverige. Diplomat Dörrar AB är sedan 2006 en del av börsnoterade Inwido, Europas största fönsterkoncern och ett naturligt hem för regionens starkaste bolag inom komfort, inomhusklimat och trygghet. Under 2018 omsatte Inwido 6,7 miljarder kronor. Totalt finns ca 4 500 anställda i koncernen, som har verksamheter i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumänien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike. Läs mer om Diplomat på www.diplomatdorrar.se

Supply Planner

Vill du utvecklas inom produktionsplanering, inköp och logistik i ett bolag som tillverkar högkvalitativa och kundunika produkter? Diplomatdörrar satsar mot nya mål och söker nu en engagerad Supply Planner.

Som Supply Planner hos oss på Diplomat Dörrar kommer du ha det övergripande ansvaret för hemtagning av allt material till vår produktion. Vi säljer dörrar till kunder som har höga krav på form och funktion och vi tar ofta fram helt kundunika lösningar. I din roll kommer du ha stort fokus på att avropa material från leverantörer samt leveransbevaka beställt material. Du arbetar med registervård, underhåll och uppdatering av grunddata samt översyn av produktstrukturer och beställningspunkter. Tillsammans med vår lagerpersonal underhåller du och följer upp lagernivåer för optimering av working capital. Vi vill att du tar stafettpinnen när det kommer till att utveckla hur vi använder vårt systemstöd Movex/M3 och att du initierar och driver förbättringsprojekt inom logistik/inköp. Du rapporterar till VD för Diplomat Dörrar AB och är placerad vid vår fabrik i Bankeryd.

Vi tror tjänsten passar dig som tidigare har arbetat med avrop och/eller produktionsplanering inom tillverkande industri och som trivs i en koordinerande och fartfylld roll. Vi ser också positivt på dig som nyligen har avslutat en högre utbildning inom logistik/supply chain och vill utvecklas inom området. Din IT mognad är hög och du har lätt för att sätta dig in i såväl ERP-system som andra systemstöd. Extra glada blir vi om du tidigare har arbetat i Movex/M3. Eftersom vi ingår i en internationell koncern är det viktigt att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Är du en person som gillar att göra bra affärer, har en hög analytisk förmåga och får energi av mycket kontakter så kommer du finna dig väl tillrätta i rollen och hos oss. Vi erbjuder en rolig och fartfylld tjänst i ett framåtriktat bolag. Tar du steget?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Lydia Karlsson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.