ITAB Shop Concept är en av Europas främsta leverantörer av butikskoncept, butiksinredningar, kassadiskar, belysning och butiksutrustning. Vi skapar varje dag kundunika, nyckelfärdiga butikskoncept, exklusiva, varumärkesbyggande miljöer och shop in shop-koncept samt effektiva apotek. ITAB har cirka 3 600 anställda och hade 2017 en årsomsättning på 6 381 Mkr. Bolagets B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. ITAB Shop Concept Nässjö ingår i ITAB-koncernen och har cirka 100 anställda. ITAB som koncern erbjuder goda karriärmöjligheter på en internationell marknad och eftersträvar mångfald och jämställdhet.

Export Sales Manager Pharma

Är jobb måndag till fredag, 8-17 på samma plats inte riktigt din grej? Bra! Vi söker dig som älskar sälj och vill ha hela världen som din arbetsplats!

Genom vårt varumärke Sintek specialiserar vi oss på att utveckla moderna, effektiva och säkra produkter till apotek och sjukhusmiljöer som uppfyller kraven för förvaring av läkemedel. Som Export Sales Manager blir du vår spelare på den globala arenan. Vi finns idag i delar av Europa, Australien och Mellanöstern med kunder som apotek, sjukhus, kliniker och vårdhem. Vår nya stjärna arbetar för vår fortsatta tillväxt inom pharma genom att bygga upp distributionen internationellt.

Du arbetar självständigt med vår internationella kundbas där du driver och utvecklar affärer och relationer på existerande marknader såväl som att expandera mot nya. Ditt schema är utmanande, spännande och varierande med allt ifrån möten med respektive exportmarknader, till att analysera rapporter och skapa kommersiella planer. Du förhandlar nya och existerande avtal, pitchar för distributörer i nya länder och helt enkelt maximerar sälj och lönsamhet. Placeringsort för tjänsten är Stockholm alt. Nässjö och du rapporterar till VD för ITAB Shop Concept Nässjö.

Är detta du? En erfaren och högpresterande säljare med ett driv som heter duga. Att nöja sig är inte din melodi – egna initiativ och högt tempo framåt däremot, det är du! Har du tidigare arbetat med sälj mot pharma/sjukhus och med ÅF och distributörssamarbeten får du en extra highfive.

Du har ett analytiskt och innovativt mindset med en passion för att skapa långsiktiga och framgångsrika samarbeten. De som känner dig beskriver dig som noggrann, strukturerad och resultatinriktad. Du gillar internationella miljöer och trivs som allra bäst på resande fot, vilket gör dig till en fena på det engelska språket i såväl tal som skrift. Kan du dessutom addera kunskaper i andra språk så blir vi extra glada.

Välkommen till ett snabbt växande bolag med en dynamisk arbetsmiljö. Du som får energi av stort eget ansvar kommer trivas bra hos oss. Vi erbjuder dig en roll med stor frihet att skapa din egen framgång. Tar du chansen?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Helen Einarson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.