Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med över 45 000 anställda i 45 länder och mer än 650 laboratorium över hela världen. Vi bidrar till global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster och samtidigt skapa möjligheter för våra anställda och ge värde åt våra aktieägare. Vår verksamhet och våra värderingar bygger på 4 hörnstenar; kundfokus, kvalitet, kompetens och laganda samt integritet (respekt, ansvarsfullhet). Läs mer på www.eurofins.se.

Lean Koordinator

Vill du jobba med utveckling, strategier och förbättringar? Vi på Eurofins Food & Feed satsar på att öka vår verksamhet – vill du vara med?

Som Lean Koordinator får du chansen att utveckla den dagliga verksamheten ur ett strategiskt perspektiv och se till att vi levererar bästa möjliga service inom vår bransch. Dina huvuduppgifter omfattar förbättring av befintlig produktion och produktionsutveckling ur ett kostnadseffektivt perspektiv. Du effektiviserar de operativa processerna och drar nytta av IT för att uppnå hög effektivitet, utveckling och tillämpning av ny teknik och affärsprocesser samt implementerar och hanterar förbättringsprogram. Rollen ger dig ett brett kontaktnät, såväl internt som externt. Placering för tjänsten är på huvudkontoret i Lidköping och du ingår i ett team tillsammans med verksamhetsutvecklare och rapporterar direkt till VD.

Vi söker en junior talang med en ingenjörsexamen, eller motsvarande, samt ett driv som heter duga. Tidigare erfarenhet av LEAN eller producerande industri är meriterande. Du kommer lyckas i rollen för att du har du ett helhetstänk, hur människor, redskap och metoder samverkar och påverkar resultatet. Som person är du självgående, analytisk, målmedveten samt har god samarbetsförmåga. Problemlösare, det är du det. Tillsammans med ett flexibelt tankesätt, tydlighet och lyhördhet i din kommunikation. Du är en fena på Office-paketet samt hanterar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du utvecklas tillsammans med oss? Som framgångsrik ”High Potential” ingår du i Eurofins ”Talent Program” och ges möjligheter att utveckla såväl dig själv som företaget. Ta chansen att arbeta med flera projekt, både nationellt och internationellt, som på sikt kan leda till en framtida ledande roll inom Eurofins i Sverige eller i världen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialisttjänster. Har du frågor är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Rebecka Ellis på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.