Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med över 45 000 anställda i 45 länder och mer än 650 laboratorium över hela världen. Vi bidrar till global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster och samtidigt skapa möjligheter för våra anställda och ge värde åt våra aktieägare. Vår verksamhet och våra värderingar bygger på 4 hörnstenar; kundfokus, kvalitet, kompetens och laganda samt integritet (respekt, ansvarsfullhet). Läs mer på www.eurofins.se.

Fastighetschef

Eurofins söker nu efter sin nya fastighetschef. Är det du?

Som fastighetschef på Eurofins blir du en viktig del av vår dagliga skötsel av verksamheten. Du har ett övergripande ansvar för frågor kopplade till våra laboratoriefastigheter i Lidköping och Uppsala. Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden är bl.a. underhållsansvar, planering, genomförande och uppföljning av underhållsplaner som är kopplade till våra fastigheter. Du ansvarar för budget och ekonomi inom ditt område. Vidare innebär rollen att ha kontakt med försäkringsbolag, myndigheter, städbolag samt övriga externa aktörer. Rollen kommer även att innebära att du projektleder och ansvarar för våra ombyggnationer. Dessutom kommer du att ansvara för internservice i Lidköping vad gäller, disk, arbetskläder, brandskydd osv. samt att vara allmänt behjälplig med fastighetsservice vid behov. Du är placerad på huvudkontoret i Lidköping och rapporterar till VD. Resor förekommer i tjänsten eftersom du även kommer att ansvara för Eurofins laboratoriefastighet i Uppsala.

Vi tror att rätt person har minst 5 års erfarenhet av kvalificerad fastighetsservice och då gärna med utbildning inom fastighetsförvaltning eller motsvarande. Meriterande är att ha god kunskap inom ventilation samt utbildning inom Heta Arbeten, BAS-U, BAS-P, truckkort samt SBA. Vidare har du haft budgetansvar och har mycket god datavana. Du är en naturlig ledare, positiv och kommunikativ som tar ansvar för att organisera ditt och dina kollegors arbete. Vi tror att du lyckas i rollen om du uppskattar ett högt tempo med noggrant och kvalitetsmedvetet fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Eurofins erbjuder en möjlighet att få delta i spännande och utmanande projekt vilket ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas. Du får också möjligheten att arbeta i ett företag som befinner sig i en expansiv och spännande fas.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialisttjänster. Har du frågor är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Rebecka Ellis på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.