Svenstigs har drivits av samma familj sedan starten 1929. Vi som ägare känner en stolthet över Svenstigs och vår verksamhet drivs med ärlighet, engagemang och glädje. Mycket har ändrats sedan starten, men något som består är vårt mål att ha kundernas behov i centrum. Svenstigs Bil är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen och Skoda personbilar, Volkswagen transportbilar och Scania lastbilar. Vi finns representerade på fyra orter: Värnamo, Gislaved, Smålandsstenar och Halmstad, är, ca 140 anställda och har en omsättning på ca 800MSEK.

Business Controller

Är du en person med järnkoll? Har du en inre katalysator som alltid vill driva framåt? Grymt! Vi kan ha något riktigt bra till dig – Svenstigs söker ny kollega!

Som business controller på Svenstigs får du chansen att forma en ny roll på ett framgångsrikt familjeföretag. Med en stödjande roll inom ekonomistyrningsområdet blir du vår katalysator med järnkoll på siffror och verksamhet. Du driver proaktivt förändringar, effektiviseringar och bidrar till utveckling av affären, lönsamheten och interna arbetssätt. Vidare arbetar du nära bolagets chefer för att supporta i ekonomiska underlag, rapporter och analyser. Dessutom har du ett tätt samarbete med VD och ekonomichef.

Du blir central i arbetet med utveckling av områdena resultatuppföljning och rapportering, investeringsarbete samt analyser och utredningar. Du skapar modeller för nyckeltal- och lönsamhetsuppföljning och deltar aktivt i budget- och prognosarbete samt affärsplanearbete. Rapportering sker till VD och placeringsort är Värnamo.

Är du den som vågar ta plats? Den som på ett övertygande sätt kan leda arbete framåt med ett stort engagemang? Och den som har ett driv som smittar av sig på andra? Då tror vi att du kan bli en stark bidragsgivare i vår verksamhet!

Vi vill jobba med dig som är civilekonom, har jobbat 5-10 år med liknande arbetsuppgifter och som trivs med stort ansvar och möjligheten att påverka. Du känner igen dig i ord som drivande, självgående och strukturerad och med en hög analytisk förmåga ser du med enkelhet komplexa affärssammanhang. Som person är du kommunikativ, flexibel och skapar goda relationer med medarbetare runt om i organisationen. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Välkommen till ett härligt gäng och ett företag där stora möjligheter att påverka och forma din egen roll erbjuds! Blir du vår nya Business Controller?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av specialister och ledande befattningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.