Resema Luftfilter är ett familjeföretag som har nära 50 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av luftfilter för komfortventilation och stoftavskiljning. Resema finns på 7 orter i Sverige samt i Köpenhamn, Danmark. Huvudkontoret är beläget i Tranås. Läs mer på resema.se

Teknisk Chef

Vill du vara med och forma, påverka och bygga framtiden hos oss på Resema för att tillsammans rena luft med minimalt fossilavtryck och samtidigt skapa tillväxt på marknaden? Då är detta tjänsten för dig!

På Resema bidrar du till en renare värld. Vi tillverkar och lagerhåller filter och tillbehör som bl.a. påsfilter, kompaktfilter, kolfilter och mycket mer. Till områdena produktion och affärsutveckling behöver vi komplettera med dig som vill bli vår tekniska chef. Tillsammans, kommer dessa tre områden att utveckla vårt kunderbjudande. Vid sidan om finns alla andra ansvarsområden som marknad, försäljning, ekonomi, och HR.

Som Teknisk chef arbetar du med strategisk planering för vår produktutveckling på kort och lång sikt samt samordna och leda Resemas produktportfölj vad gäller sortiment och utveckling. Du projektleder introduktion av nya produkter och tillsammans med vår produktionschef fokuserar ni på ständiga förbättringar i befintliga processer, för att öka kvalitet och effektivitet. Du kommer arbeta med utbildning av såväl personal och kunder för att upprätta den kunskap vi besitter. Även ansvara för tester och utvärdering av våra produkter. Tjänsten innebär en plats i vår ledningsgrupp där du blir representant för kvalité och miljöfrågor, rapportering sker till VD. Resor kan förekomma då du besöker leverantörer, kund eller representerar oss på mässor och nätverk.

Vi vill jobba med dig som är duktig på strategier, men samtidigt ser charmen i att jobba hands-on och nära produktionen. En bakgrund inom Produktionsteknik/Kvalité kommer vara väl till hands i rollen. Likaså om du tidigare arbetat inom produktion, är kvalitetsmedveten och kanske viktigast av allt – gillar utveckling. För att göra succé är du självgående, nyfiken, gillar struktur, ordning och reda. Du brinner för att utbilda andra och att växa tillsammans som ett lag. Rollen innebär mycket frihet och möjlighet att själv vara med och påverka, bygga och forma framtiden med oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss på Resema får du en varierande och spännande tjänst med chansen att vara med och påverka vår resa mot en renare värld. Vill du följa med?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialisttjänster. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jeanette Boström eller Rebecka Ellis på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.