ILAB Container AB är en stabil och växande containertillverkare i Sverige. Företaget är beläget i Tranås och omsätter ca 215 mkr med 14 anställda. Vi behärskar hela kedjan från utveckling och konstruktion till produktion, logistik och eftermarknad. Men det verkliga värdet ligger i ambitionen att förstå och förbättra våra kunders affärssituation. Affärsidén – att erbjuda och konstruera enkla, säkra och funktionella containrar för insamling, sortering och transport av restprodukter i Norden – gör att ledande aktörer med glädje sätter sitt namn på våra produkter. ILAB ingår i San Sac Group AB, www.sansacgroup.com.

Konstruktör

Vill du ha en arbetsdag där du får arbeta med konstruktion och utveckling av produkter som bidrar till en renare värld? Trivs du med många kontaktytor och tycker det är utvecklande att få vara delaktig i hela produktcykeln? Vi söker nu en engagerad konstruktör till vårt duktiga team i Tranås.

ILAB är ett stabilt företag som under lång tid har haft en positiv utveckling. Våra kunder finns framförallt inom återvinningsbranschen - en bransch under ständig utveckling. Som konstruktör hos oss blir det din uppgift att utveckla, förbättra och anpassa ILABs marknadsledande produkter - genomtänkta containerlösningar för insamling, sortering och transport av restprodukter. Ditt dagliga arbete präglas av att kundanpassa och uppdatera konstruktionsritningar, föreslå materialval och nya tekniska lösningar. Du ingår i ett team bestående av sex konstruktörer och får möjlighet att vara delaktig i hela projekt från kundkontakt till konstruktion och tillverkning. Ditt arbete sker i nära samverkan med övriga kollegor i Tranås och du har även tät kontakt med vår samarbetspartner i Polen.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning som en grund att stå på. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från en yrkesroll med tydliga inslag av konstruktionsarbete och produktutveckling, men du kan likväl vara nyexaminerad. Det viktiga är att du behärskar 3D CAD. B-körkort samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.

På ILAB trivs du som har ett allmänt teknikintresse och som motiveras av att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Du har lätt för att fokusera på resultat samtidigt som du är en kreativ problemlösare. Vi förutsätter att du är noggrann med ditt arbete och lägger stor vikt vid att alltid lämna ifrån dig tydliga och korrekta ritningsunderlag. Dina kollegor kommer uppskatta dig för att du är ansvarsfull, prestigelös och en positiv lagspelare.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag under stadig tillväxt. Placeringsort för tjänsten är Tranås.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lydia Karlsson eller Annika Quennerstedt på 036-3300900. Du söker tjänsten via www.nyposition.se registrera din CV och koppla din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast då urval sker löpande.