Troax Group startades 1955 i småländska Hillerstorp och är idag den ledande globala leverantören av områdesskydd för inomhusanvändning inom marknadsområdena Maskinskydd, Lager samt Förråd. Troax mission är att utveckla högkvalitativa och innovativa säkerhetslösningar som skyddar människor, egendom och processer. Troax har utvecklats till en framgångsrik börsnoterad internationell koncern med en stark säljstyrka samt effektiv logistikfunktion, vilket möjliggör lokal närvaro och korta leveranstider i 42 länder. Antalet anställda är idag 700 medarbetare. Huvudkontoret är beläget i Hillerstorp. Läs mer om oss och vår fantastiska resa på www.troax.com

Kvalificerad Affärsutvecklare

Trivs du som allra bäst i en roll där du får chansen att vara delaktig i företagets utveckling, affärsplanearbete och vision? Troax vill växa tillsammans med dig som är kreativ och tänker i nya banor!

Som Affärsutvecklare på Troax Group blir du en del av management och kommer vara en stödfunktion till ledningsgruppen på Group nivå och bli en viktig del i att utveckla bolaget vidare på ett positivt sätt. Fokus för rollen är att tillsammans med övrig organisation identifiera möjliga förvärv och när det blir dags integrera dessa i gruppen. Viktigt blir att kartlägga konkurrenter och göra omvärldsbevakning. Vidare driver du våra tre affärsområden framåt och bidrar till ökade affärsmöjligheter. Du blir även delaktig i större affärsprojekt som är både operativa och strategiska. Dessa projekt gör att Troax fortsätter att ta marknadsandelar och växer med god lönsamhet. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med produktcheferna, R&D, säljarna och VD. Du rapporterar till Group CEO och placering blir Hillerstorp.

Troligen har du en examen som civilingenjör/civilekonom eller annan relevant utbildning inom affärsutveckling. För att lyckas i rollen krävs det att du har en affärsmässighet, god ekonomisk kunskap och har arbetat med komplex försäljning samt affärsutveckling. Vidare har du säkert även erfarenhet från att drivit olika projekt. Vi tror också att en god analytisk förmåga och god struktur. Du har drivkraft med tålamod att driva framåt under längre processer samtidigt som du kan verkställa snabbt i andra frågor. Vidare har du en kommunikativ förmåga, är samarbetsinriktad och lagorienterad. Samtidigt är det viktigt med integritet där du måste kunna stå för dina saker och tro på dig själv.

Du kommer få stora möjligheter att påverka samt driva rollen och ditt ansvarsområde självständigt med väldigt spännande och varierande. Du är med, påverkar och skapa förbättrade affärsprojekt och bidra till innovativa säkerhetslösningar. En möjlighet att arbeta i ett affärsdrivet bolag med ett bra klimat och en utvecklande miljö med stor kompetens. Vi söker dig som ser möjligheterna i tjänsten och som vill dela med dig av ditt engagemang och driv. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Berätta för oss varför detta är just din utmaning. Vad lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.