Ahlstrom-Munksjö AB Ahlstrom-Munksjö är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara lösningar till kunder över hela världen. I vårt erbjudande finns dekorpapper, filtermaterial, releasepapper, slipbaspapper, non-woven, elektrotekniskt isoleringspapper, glasfibermaterial, förpacknings- och etikettmaterial, tejp, material för medicinska ändamål och diagnostiklösningar. Kombinerad årlig omsättning är cirka EUR 3 miljarder och antalet medarbetare är 8 000. Ahlstrom-Munksjös aktie är noterad på Nasdaq i Helsingfors och Stockholm. Jönköpings bruk ingår i affärsområdet Industrial Solutions som bl.a. levererar oblekt, miljövänligt papper till elektrotekniska industrin, impregnerings papper och smärgelbaspapper. Vi tillverkar både slätt papper och kräppat papper som även kan konverteras till kundens önskemål.

Kundservice/Säljadministratör

Är du en teamplayer som stimuleras av många kontaktytor och som trivs i den administrativa rollen? Då kan du vara vår nästa lagspelare!

Som kundservice/säljsadministratör hos Ahlstrom-Munksjö får du arbeta i en bred roll där huvuduppgiften kommer vara orderhantering. Beställningar sker främst genom e-post eller telefon och orderberedning samt dokumentering sker i vårt affärssystem Optivision/Honeywell. Vidare tillkommer arbetsuppgifter som hantering av reklamationer och avvikelser, leveransbevakning, betalningsuppföljning, kundkorrespondens via både telefon och mail. Du blir spindeln i nätet och kommer att ha tät kontakt med bland annat logistikavdelning, produktion samt ekonomiavdelning. Placeringsort för tjänsten är Jönköping.

Vi vill jobba med dig som har arbetat ett par år som ordermottagare och som trivs bra i den rollen. Du har tidigare arbetat i tillverkande bolag, men har kanske också erfarenhet från olika branscher. Arbetet kräver god datavana och vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av något modernt affärssystem. Du är en fena i Office-paketet där du främst briljerar i Excel. Eftersom nästan all kommunikation sker på engelska, upp till hela 98 %, hanterar du affärsengelska väl i både tal och skrift.

Du kommer att lyckas i rollen om du är noggrann och har lätt för att samarbeta med andra. Du förstår produktionsflödet väl och trivs med kundkontakt, samtidigt är det viktigt för dig att administrativa arbetsuppgifter hanteras strukturerat. Vidare har du en stor portion tålamod och gillar att grotta ner dig i olika administrativa uppgifter.

Ahlstrom-Munksjö har ett starkt engagemang i hållbarhet. Vi vet att det är människor och gemenskaper som gör vårt arbete möjligt. Vidare är miljö, resurser och vår kapacitet för innovation inom fiberområdet avgörande för vår verksamhets långsiktiga framgång. Varmt välkommen att bli en del av gemenskapen!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Lydia Karlsson eller Rebecka Ellis på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.