Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte cirka 1,9 miljarder kronor under 2017. Företaget har cirka 1 000 anställda och finns representerat över hela Sverige. Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924 och är hela Sveriges fönstertillverkare. Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Vi är alltid fokuserade på att förbättra kvalitet och kompetens. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet. Inwido i Sverige inkluderar Elitfönster, EraFönster, Outline, Elitfönster På Plats, Hajom, SnickarPer och Diplomatdörrar. Läs mer på www.elitfonster.se

Fabrikschef

Är du en trygg och handlingskraftig ledare som med energi har förmågan att motivera och lyfta andra för att nå högt ställda målsättningar? Drivs du av att leda och genomföra en strategisk förändringsresa? Då kan just du vara den Fabrikschef vi söker!

Som fabrikschef på Elitfönster i Vetlanda möter du ca 500 medarbetare i en stimulerande miljö som med engagemang och stor yrkesstolthet tillverkar hela Sveriges fönster.

Det blir din huvudsakliga uppgift att driva utvecklingen av fabrikernas produktion och säkerställa att vi levererar både ur ett kvalitets- och ett leveransperspektiv. Du driver aktivt strategiarbetet för fabrikernas utveckling i linje med koncernens målsättningar och fastställda KPI:er och leder det dagliga arbetet med stöd från dina direktrapporterande linjechefer. Du ingår i ledningsgruppen för Elitfönster och rapporterar till VD.

Vi letar efter dig med en teknisk utbildningsbakgrund och flerårig ledarerfarenhet med fokus på verksamhetsutveckling i industribolag, där betydande ansvar för resultat, personal, förändringsarbete och teknik har varit den röda tråden. Har du dessutom erfarenhet från tillverkningsindustri med taktade flöden, ser vi det som meriterande.

Med ett holistiskt mindset och en stark affärsmässig ådra har du en förmåga att driva, motivera och utveckla verksamheten både vad gäller teknik och medarbetare. Du kommer att lyckas i rollen för att du har ett genuint verksamhetsintresse och modet att driva viktiga frågor i alla led i organisationen. Genom ditt närvarande och trygga ledarskap skapar du teamkänsla, struktur och trygghet. Du ser det som en av dina viktigaste uppgifter att ge förutsättningar för ett gott samarbete mellan olika funktioner och avdelningar inom din enhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete där du får möjlighet att påverka och bidra till Elitfönsters positiva utveckling.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Cajtoft eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten direkt via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Urval sker löpande varpå vi önskar din ansökan snarast.