Assemblin El utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, energi och vatten. System du ofta inte ser, men som får byggnader att fungera och människor att trivas. Installerade av skickliga medarbetare med hjärtat på rätt ställe.

Platschef

Vill du leda ett team med mycket kompetens, kraft och energi? Vi söker nu en engagerad Platschef till vår enhet i Värnamo!

Som Platschef för Assemblin El i Värnamo blir det din huvuduppgift att skapa så goda förutsättningar som möjligt för fortsatt tillväxt för din enhet med kundnytta och lönsamhet i fokus. I din roll har du det totala ansvaret för ekonomi, personal, kvalitet och arbetsmiljö. Du är aktiv i upphandlingar och förhandlingar med kund och du följer noggrant upp att pågående projekt håller sig inom ramen för fastställd tidplan och budget. Ditt team består i dag av 14 elektriker, 1 projektledare, 1 serviceledare och 1 brandingenjör.

Vi söker dig som i grunden är utbildad elektriker och som har några års erfarenhet från arbetsledning och/eller projektledning. Du är väl insatt i de regelverk som styr branschen och har god vana av ekonomisk uppföljning och rapportering. Du motiveras av att leda och utveckla andra människor och trivs när du får ta ett helhetsgrepp över en komplex verksamhet.

Vi vill jobba med dig som är bra på att skapa struktur och tydlighet i en hektisk vardag. Med öppen kommunikation, tillit och omtanke om dina medarbetare skapar du trygghet och engagemang i teamet. Du når framgång hos kunden och i dina affärer genom att vara lösningsorienterad, pålitlig och kostnadsmedveten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten som Platschef är ett självständigt arbete med stor frihet att påverka resultaten för din enhet men hos oss är du aldrig ensam i ditt arbete. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den större koncernens styrka. Med hög kompetens och stort engagemang skapar vi moderna, effektiva och värdeskapande installationslösningar, i varje uppdrag. Vi har kapacitet att ta hand om komplexa och stora projekt vilket gör din vardag utvecklande, varierande och spännande hos oss. Låter det som ett lag som du skulle vara med i?

I denna rekrytering samarbetar Assemblin El med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialisttjänster. Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.