Troax Group startades 1955 i småländska Hillerstorp och är idag den ledande globala leverantören av områdesskydd för inomhusanvändning inom marknadsområdena Maskinskydd, Lager samt Förråd. Troax mission är att utveckla högkvalitativa och innovativa säkerhetslösningar som skyddar människor, egendom och processer. Troax har utvecklats till en framgångsrik börsnoterad internationell koncern med en stark säljstyrka samt effektiv logistikfunktion, vilket möjliggör lokal närvaro och korta leveranstider i snart 40 länder. Antalet anställda är idag ca 690 medarbetare. Huvudkontoret är beläget i Hillerstorp. Läs mer om oss och vår fantastiska resa på www.troax.com

Inköpschef

Drivs du av att skapa långsiktigt värde genom effektiva inköpsstrategier? Vill du verka i ett entreprenöriellt bolag med stark tillväxt på den globala arenan? Fortsätt läsa - vi söker Inköpschef till Troax!

Som Inköpschef på Troax får du ett helhetsansvar där du driver och utvecklar vår inköpsavdelning. Fokus i rollen är att forma och upprätthålla en effektiv inköpsorganisation som säkerställer kostnadseffektiva och kvalitetssäkrade inköp till aktuella projekt och löpande produktion samtidigt som du ser till att avdelningens budget upprättas och följer företagets mål och riktlinjer. Du sätter strategiska riktlinjer gällande underhåll och utveckling av vår leverantörsbas samt ansvarar för förhandlingar och avtalstecknande. Med ett övergripande synsätt implementerar du processer, arbetssätt och rutiner i det dagliga arbetet och med ett synligt och coachande ledarskap skapar du delaktighet hos dina medarbetare. Tjänsten innebär personalansvar, du sitter med i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till Supply Chain Director. Placering för tjänsten är Hillerstorp. Resor förekommer.

Rollen som Inköpschef är en spännande utmaning för dig som får energi av att skapa struktur i en organisation med stark tillväxt. Vi tror att du har relevant utbildning, gärna inriktning mot teknik eller ekonomi, i kombination med god erfarenhet av strategiskt inköp. Du talar och skriver obehindrat på engelska och är van vid internationella kontakter.

Är du en person som beskrivs som strukturerad, duktig på att upprätthålla långa och goda relationer samt affärsorienterad tror vi att du kan passa bra i denna roll. Är du dessutom en trygg och lyhörd ledare som inspirerar ditt team till samarbete och ständig utveckling blir vi extra glada. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.