Interim Business Controller

Är du en kvalificerad Controller som är på jakt efter ett nytt uppdrag? Lockas du av att jobba i ett internationellt tillverkande bolag på stark tillväxt? Vi söker nu dig som är intresserad av att axla ett uppdrag på ca 1 år som Business Controller hos en av våra kunder i Östergötland.

Som Business Controller blir det din huvuduppgift att implementera effektiva och rationella arbetssätt inom vår kunds Sales & Marketing organisation inklusive dotterbolag. Du arbetar aktivt med att analysera avdelningens och företagets ekonomiska läge, implementerar förändringar,och föreslår förbättringar och övriga åtgärder som krävs för att utveckla avdelningen och företaget. Vidare ansvarar du för kreditbedömning av kunder och leverantörer.

Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi, gärna civilekonom, och som har flera års erfarenhet av kvalificerat arbete med ekonomisk analys, budgetering och verksamhetsuppföljning i en internationell miljö. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är viktigt i rollen och du behöver också ha mycket god systemvana (vår kund arbetar i Jeeves).

Har du frågor om uppdraget är du varmt välkommen att kontakta Maria Svensson eller Helen Einarsson Lundin på 036-3300900. Låter det som ett uppdrag för dig så vill vi gärna ta del av din intresseanmälan så snart som möjligt.