Interim Gruppchef för System & Komponentprovning

Har du erfarenhet av produktutveckling, mätteknik och mekanisk provning? Trivs du med att leda en grupp om medarbetare som är specialiserade inom mekanik, el, hydraulik och styrsystem? Vi söker nu dig som är intresserad av ett interimt uppdrag som Gruppchef.

Vår kund är ett större tillverkande företag som växer starkt på den internationella marknaden. I din roll kommer du i tät samverkan med företagets utvecklingsorganisation arbeta för att utveckla verksamheten både i form av metoder, arbetssätt och utrustning. Du leder en grupp om ca 12 personer med specialistkunskaper inom bla mekanisk provning och systemtestning. Testerna utförs välutrustade labb där det finns möjlighet att testa mekaniska komponenter, hydraulkomponenter, elkomponenter, styrsystem etc.

Vi söker dig som är utbildad högskole-/civilingenjör eller har några års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser positivt på en bakgrund inom tung industri exempelvis fordonsindustri där du har erfarenhet av mätteknik och mekanisk provningsteknik.

Låter det som ett intressant uppdrag för dig? Vi ser fram emot att få ta del av din intresseanmälan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Maria Svensson på 036-3300903