Svenska Tanso AB har sitt huvudkontor i Jönköping och är ett familjeägt bolag som bildades 1981. Vi omsätter ca 140 MSEK och sysselsätter ca 45 personer. Våra produkter är grafit och tekniskt kol. Våra kunder är verksamma inom olika branscher som glas-, halvledar- solcells- och fordonsindustrin samt EDM och fiberkompositer. Vi är idag marknadsledande i Norden och Baltikum och på väg in i nya länder.

Säljare

Har du ett öga för att hitta lösningar och är den som inte ger dig i första, andra eller tredje taget? Är du dessutom nyfiken på teknik och sälj? Då kan vi vara något på spåren!

Vi söker dig som är serviceinriktad och initiativrik till en rolig och utmanande tjänst som säljare hos Svenska Tanso AB!

Som säljare hos oss blir du en del av affärsområde Specialgrafit där du vårdar och utvecklar både befintliga och nya kunder. Du ansvarar för och driver hela säljprocessen från uppstart till avslut med stöd av vårt tekniska team. Våra kunder verkar inom många typer av branscher, vilket gör din förmåga att förstå komplexiteten i de olika branscherna och kundernas behov viktig. På ett konsultativt och rådgivande sätt bistår du kunden, som främst finns i Sverige och de nordiska länderna, med tekniska och kreativa lösningar. Arbetet innebär ca 50-75 resdagar/år och placeringsort Jönköping.

Vi är öppna för att träffa både dig som har tidigare säljerfarenhet men också dig som kanske har ett tekniskt yrke idag men som är sugen på nästa steg in i en säljroll. Eller kanske har du ett tekniskt intresse och förståelse men har varit säljare inom en helt annan bransch. Dina personliga egenskaper är det viktigaste för oss.

Vi ser att du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i såväl tal som skrift. Annat nordiskt språk är meriterande. Att du är en van användarer av Office-paketet och har B-körkort är en självklarhet.

Vi tror att du som är nyfiken, social och gillar att träffa olika typer av kunder kan passa bra hos oss. Du förstår att kunden alltid ska vara i fokus och vikten av att skapa och behålla en långvarig kundrelation. I ditt arbete är du öppen, orädd men ändå ödmjuk.

Välkommen till Svenska Tanso – en trygg arbetsplats där du får möjligheten att utvecklas. Vad säger du?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Maria Svensson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast.