STIGA grundades 1934 i Tranås, Sverige och har nu mer än 80 års erfarenhet av att förse marknaden med prisvärda och kvalitativa trädgårdsprodukter. Stiga koncernen är en av Europas största tillverkare av trädgårdsprodukter med huvudkontor i Castelfranco i norra Italien. Koncernen omsätter ca 500 MEUR och har ca 1 600 anställda runt om i världen. Varumärket Stiga är koncernens prioriterade varumärke. Övriga varumärken inom koncernen är Alpina, Castelgarden, Mountfield och ATCO. Dotterbolaget STIGA AB med sitt säte i Tranås fokuserar på sälj/marknad för den svenska marknaden. Läs gärna mer på www.stiga.se och www.stiga.com.

Marknadsassistent

Blir du intresserad om vi säger sociala medier, hemsidor och mässor? Då kan vi ha en tjänst helt i din smak – Marknadsassistent!

Välkommen till STIGA i Tranås – vi har hand om samtliga delar av den svenska marknaden för varumärket STIGA inom trädgårdsprodukter. Som marknadsassistent hos oss får du chansen att fylla dina dagar med brett och varierat arbete inom marknadsföring. Vi pratar om inlägg och annonsering för sociala medier, hemsidor, produktion och projektledning för kataloger, översättningar, mässor – och mycket mer. Du blir ett stöd till våra distriktssäljare och arbetar även tätt med vårt huvudkontor i Italien samt vår reklambyrå och mediabyrå. Tjänsten är ett vikariat på ca 1,5 år med placeringsort i Tranås. Rapportering sker till vår Marknadschef.

Låter det kul? Vi söker dig som ser sociala medier och digitala finesser & processer som din hemmaplan. Du är skicklig på skriftlig kommunikation, såväl svenska som engelska, och har goda kunskaper i både Office-paketet som Adobe-paketet. Har du tidigare arbetat på en marknadsavdelning och/eller har erfarenhet av projektledning – toppen säger vi!

Känner du igen dig i ord som nyfiken, driven och engagerad? Samtidigt som du är strukturerad och organiserad? Då ser vi fram emot just din ansökan! Dina personliga egenskaper är viktiga för oss.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Catharina Bülow eller Helen Einarsson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.