OEM Automatic AB säljer komponenter för industriautomation. Vi representerar ett 100-tal ledande tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och vi har säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic har ca 160 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 15 länder. Läs mer om oss på www.oemautomatic.se.

Marknadskommunikatör

Har du en kreativ och grafisk fallenhet men gillar samtidigt text, budskap och paketering? Då kan du bli en del av oss på OEM Automatic!

Som marknadskommunikatör hos oss består dina dagar av varumärkesarbete och uppgifter som rör visuell kommunikation. Fyra gånger om året trycks vår kundtidning i en upplaga av 18 000 exemplar, i detta arbete supportar du vår grafiska formgivare samt bidrar i hela processen från planering, produktion till uppföljning. Rollen innebär att planera och skapa broschyrer, annonser, presentationer, inbjudningar, giveaways, visitkort och banners etc. Likaså kommer du arbeta med att skriva kreativa texter och publicera på våra sociala medier, webb och e-postutskick. Detta betyder att du kommer få gnugga geniknölarna vad gäller foto, bildhantering och rörligt material. Tjänsten är ett vikariat med start omgående och löper ca ett år framåt.

För att passa i rollen tror vi att du har en utbildning inom media, kommunikation eller grafisk design och kanske har du praktiserat och/eller arbetat med liknande uppgifter något år. Goda kunskaper i Adobe CC, framför allt InDesign, Photoshop och Illustrator ser vi som ett stort plus.

Som person är du kreativ, formsäker, tar egna initiativ och van vid att arbeta med både idé och produktion. Du är en god skribent som vill kombinera dina texter med fotografering, bildhantering och rörlig produktion på ett nytänkande sätt. Högt tempo, planering och organisering av ditt arbete är inga problem för dig.

Även om det springer 160 glada i våra korridorer runt om i Sverige har OEM Automatic varit tydliga med att behålla den familjära känslan. Hos oss ges du möjligheten att växa som person och utvecklas inom bolaget/koncernen. Vi erbjuder ett fritt arbete där du ingår i ett litet och flexibelt team i Tranås.

Känner du dig peppad och redo att bli vår nya kollega? I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Lydia Karlsson eller Rebecka Ellis på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.