Stora Enso Packaging Solutions - Stora Enso är den globala nytänkaren inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vi tänker alltid i nya banor och skapar nytt för att kunna erbjuda våra kunder innovativa lösningar baserade på förnybara material. Vi har verksamhet på alla kontinenter med fokus på att utnyttja förnyelsebara material och värdeskapande genom massa, papper, förpackning och trä. Stora Enso omsätter 10 MRD EUR och har cirka 30 000 anställda i 35 länder. Stora Enso är börsnoterat i Stockholm och Helsingfors. Stora Enso Packaging Solutions, en del av Stora Enso, tillverkar smarta och helt förnyelsebara förpackningar i wellpapp och har enheter i Jönköping, Vikingstad och Skene. Läs mer om oss på storaensopack.se

Säljare - Packaging Solutions

Stora Enso är ett tillväxtföretag inom förnybara material. Ett starkt kundfokus och nya innovationsmetoder är avgörande i vår omvandlingsstrategi. Genom smarta och miljövänliga lösningar hjälper vi våra kunder att optimera sina förpackningar och optimera sina resultat.

Som säljare hos oss blir det din uppgift att driva försäljningen mot nya och befintliga kunder i västra Sverige. Med kunder inom flera olika branscher kan du se fram emot omväxlande dagar där inget kundcase är det andra likt. Du ansvarar för hela säljprocessen men har ett mycket nära samarbete med framförallt kollegor inom innesälj och förpackningsdesign. Placeringsort för tjänsten är Skene.

Vi tror tjänsten passar dig med god erfarenhet av att sälja kundunika lösningar och som är van vid att föra en affärsdialog på kvalificerad nivå med B2B kunder. Du har ett naturligt säljdriv och ”hämtar” din energi ute hos kund. Du förstår värdet av en väl genomförd behovsanalys och har talang för att finna lösningar som tillför en ny dimension till affären.

Vi vill jobba med dig som har lösningsfokus, struktur och som genom uthållighet når goda resultat. Dina kollegor kommer uppskatta dig för att du tar ansvar, är noga med att kommunicera viktig kundinformation och för att du är en god lagspelare.

Som säljare på Stora Enso Packaging Solutions bidrar du i allra högsta grad till en mer hållbar värld. Vi tror att allt som idag tillverkas av fossilbaserade material kan tillverkas av ett träd imorgon. Håller du med oss?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.